visas visas przedwczoraj, 11:29:06 6 + w domu wersalkaw wynajmowanym mieszkaniu wersalkaw akademiku wersalkajak mają mnie plecy nie boleć niby, wersalka zniszczyła mi życie i zniszczy pewnie o wiele więcej.na wersalce się człowiek urodził i na wersalce zdechnie. #przegryw źródło: 1000031000 Pobierz
meisnois meisnois przedwczoraj, 11:33:01 via Wykop 1 + @visas: co stoi na przeszkodzie wymienić wersalkę na pryczę?
mmmod mmmod przedwczoraj, 11:40:12 via Wykop 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
ArmageddonPrzeciwBladziom ArmageddonPrzeciwBladziom przedwczoraj, 11:59:57 via Wykop 2 + na wersalce się człowiek urodził@visas: mało powiedziane! Na wersalce człowieka zrobili nawet ( ͡º ͜ʖ͡º)
visas visas przedwczoraj, 17:36:34 via Android 1 + @meisnois Nie mieszkam w mieszkaniu swoim własnym i skazano mnie na wersalke @ArmageddonPrzeciwBladziom Tak, moi rodzice też spali na wersalce
w wynajmowanym mieszkaniu wersalka
w akademiku wersalka
jak mają mnie plecy nie boleć niby, wersalka zniszczyła mi życie i zniszczy pewnie o wiele więcej.
na wersalce się człowiek urodził i na wersalce zdechnie.
#przegryw
źródło: 1000031000
Pobierz@visas: mało powiedziane!
Na wersalce człowieka zrobili nawet ( ͡º ͜ʖ͡º)