Aktywne Wpisy

Hamza +185
#heheszki #bekazpalaczy #humorobrazkowy
zawsze mnie bawią palacze, którzy są tak uzależnieni od jarania, że psychicznie nie dają rady nie jarać szluga przez kilka godzin
zawsze mnie bawią palacze, którzy są tak uzależnieni od jarania, że psychicznie nie dają rady nie jarać szluga przez kilka godzin
źródło: PAL1
Pobierz
bizonsky +28
Tydzień jestem w Chinach i już jestem przekonany że wygrali wyścig o wszystko.
Wiadomo lekko wieje komuną i monitoring masz nawet w dupie 24/7 ale i tak to co osiągnęli do tej pory w porównaniu z jakimkolwiek innym krajem biorąc pod uwagę całą skalę tego kraju jest po prostu niesamowite.
Infrastruktura drogowa to jest jakieś jedno wielkie XD kto to wszystko wybudował i kiedy ( ಠ_
Wiadomo lekko wieje komuną i monitoring masz nawet w dupie 24/7 ale i tak to co osiągnęli do tej pory w porównaniu z jakimkolwiek innym krajem biorąc pod uwagę całą skalę tego kraju jest po prostu niesamowite.
Infrastruktura drogowa to jest jakieś jedno wielkie XD kto to wszystko wybudował i kiedy ( ಠ_
źródło: temp_file3217830080291009896
Pobierz

Przypominam jaki jest cykl życia i zarobków banków.
1. Wojna -> banki longterm UP
2. Nowe podatki bankowe -> banki longterm UP.
Wprowadzamy nowy podatek bankowy....banki podnoszą ceny...płacą wyższy podatek...ale to ty go zapłacisz w cenach usług = profit dla banków.Bo po prostu podzielą się z państwem tym na czym cie ruchali w cenniku -> Banki UP.
3. BANKI NIGDY NIE TRACĄ.
4. D------y WIBOR -> banki UP. Wakacje kredytowe przez 3 miechy -> banki UP.