Aktywne Wpisy

nervous_breakdown +968
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz
Dorciqch +198
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz

Tak sobie myślę, że LKE to jeszcze lepsza rzecz niż może się nam wydawać.
Nabijamy tam ranking dzięki czemu niedługo jest szansa na regularne granie w LM.
Polska to jednak spory kraj, z potencjałem. Łatwo będzie u nas kupić sensowny klub za niewielkie pieniądze, który będzie można łatwo wprowadzać co roku do pucharów.
Może trochę naiwnie, ale nie zdziwi mnie jak za jakiś czas topowy kluby z PL ktoś z potężną kasą nie wykupi, żeby mieć klub bez problemu w LM.
Myślę ze ten moment juz był, teraz wszystkie kluby z widokami na puchary będą kosztować dużo lub bardzo duzo
Jedyna kasa to może jakiś oligarcha z Rosji, z zachodu po przeanalizowaniu sytuacji każdy się wycofa. Kupisz se klub w Czechach i 10 razy mniej problemów.
I pewnie, nie każdy będzie się męczył i nie mówię, że tak będzie, ale po prostu wcale by mnie to nie zdziwiło, jakby za 2-3 lata kluby z PL kupili jacyś poważni ludzi z konkretną kasą.
Jednak jesteśmy sporym rynkiem, w centrum europy, w cywilizowanym (w miarę) kraju.