Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +361
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +124
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

● YouTube / Odysee ▶ Włóczykij w Azji |🤬«CZUJĘ PEWIEN ŻAL»● shoty z live 21/08/2025
⭐️ KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów o kambodżańskim uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko,
⭐️ KamboShoty znajdziesz na tych stronach;
⭐️ więcej o kambodżańskim uniwersum możesz przeczytać w szybkim przewodniku na Reddicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
▶ #kamboshoty ◀ | #wloczykijwazji #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #polacywazji #polacywwietnamie
źródło: muminLIVE21082025SHOTY
PobierzZresztą sam przyznał ze donejty opierały się na 4-5 osobach to nie trudno było się domyśleć ze się skończy.
Klapek przy Muminie to tytan pracy.
Zamiast wrócić do Polski zarobicwe dwójkę te 8-10 tys i by sobie żyli bez robienia z siebie debili trochę na YT zarobili a będzie sie to za nimi ciagło jeszcze długi czas.