Wpis z mikrobloga

@ater: Umiesz czytać "w ciągu pierwszych 100 dni" zaprzysiężenie było 6 sierpnia co daje nam 15 dni kadencji jakbyś jeszcze oprócz czytania nie umiał liczyć, więc reasumując nie minęło jeszcze 100 dni i nie można go z tego rozliczać
  • Odpowiedz
@badreligion66 trzeba było nie wkładać ustawy wiatrakowi, do cen prądu - wtedy problemu by nie było. Ale też TVN nie mógł by się p-----------c jaki prezydent zły ¯\(ツ)/¯ chyba że coś mnie ominęło
  • Odpowiedz
@ater: Obniżył nie o 33%, a -33%, ale obniżył. Płacimy za to, że w opinii mas matematyka jest niepotrzebna, a spośród kandydatów na prezydenta w ostatnich 20 latach jedynie dwóch miało wyższe wykształcenie inżynieryjne (i żaden z nauk matematycznych lub przyrodniczych).
  • Odpowiedz
@Mexiii: tutaj rząd realizował program PIS i strategie legislacyjną rządu Morawieckiego który wdrożył masowo tego typu wrzutki
  • Odpowiedz
@Mexiii: tworząc ustawę w taki sposób żeby jej weto można było ogłosić jako prześladowanie biednego narodu. To tradycyjne wartości stosowane przez PiS, Republika powinna być przeszczęśliwa z powrotu konserwatywnych wartości w tworzeniu prawa
  • Odpowiedz
@kfpwa

@Mexiii: tworząc ustawę w taki sposób żeby jej weto można było ogłosić jako prześladowanie biednego narodu. To tradycyjne wartości stosowane przez PiS, Republika powinna być przeszczęśliwa z powrotu konserwatywnych wartości w tworzeniu prawa

Hmm nie wiem czy to odpowiedź na moje pytanie. Nie przypominam sobie żeby PiS robił ustawy, tak aby Duda weto mógł ogłosić jako prześladowanie xD chyba wiem co masz na mysli i chyba się nawet
  • Odpowiedz