Aktywne Wpisy

Bunch +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Najpierw pojedźcie do lekarza bo może to wynika z jej problemów zdrowotnych czy zaburzeń hormonalnych i wyraź tym obawę. Jak wyniki są ok to powiedz jej wprost. Jak jest tak kochana jak piszesz to ruszy dupę a jak nie to nie ma sensu tego ciągnąć bo tylko będziesz się denerwować
Jak jesteś chory to musisz dostosować dietę do choroby po prostu. Żadna choroba nie dodaje Ci sama więcej kcal, tylko ręce, które wkładają do ryja jedzenie.
Powiedz to osobie która bierze duloksetynę albo ma źle dobraną dawkę Euthyroxu na tarczycę.
Gdyby nie to że sam przytyłem ostro przez antydepresanty to bym pewnie gadał tak samo jak Ty a jadłem w sumie tyle samo albo nawet mniej xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Jasne jest to, że możesz jeść 2000kcal bez leków i nie tyć, bierzesz leki na tarczyce czy inne bzdety, metabolizm Ci sie zmienia, jesz 2000kcal i tyjesz.
Komentarz usunięty przez moderatora
Stary ja jadłem mniej niż 1800kcal przy czym biegałem po urbexach, do pracy wysiadałem przystanek kolejowy wcześniej by chodzić codziennie te kilka km i od czasu do czasu na siłownię chodziłem a i tak tyłem gdzie powinienem chudnąć przy takiej aktywności oraz takiej ilości kcal. Dlatego popieram to co napisała Mirabela @Kitku_Karola
Mniej jeść nie mogłem bo bym był już w-------y od głodu
Najpierw niech OP idzie z kobietą