Aktywne Wpisy

Teuvo +44
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

vieniasn +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#paragonygrozy #informacje #heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #emigracja #niemcy
źródło: tel
PobierzNo wiem. Kupując w Polsce będziesz mógł chociaż serwisować w Polsce.
I tak btw, obok przesadnych cen, są też takie przypadki jak x kom, gdzie model 9 i 9a są na promocji, właściwie 2x taniej jak w sklepie Googla xD Warianty Pro oczywiście niedostępne,
@Zwierz33: Wiem, że tak jest. Ja się szykuję by na początku roku kupić nowy telefon, bo obecny już 4 lata. Obserwowałem Pixele, mam mocną chrapkę na nie, ale jak ceny co roku idą w
U nas tylko lekarze i babany takie mają.
@Zwierz33: Appla nienawidzę, więc odpada. Xiaomi też ma telefony, które by mi pasowały, ale też już dobiło do 6k w topowym modelu. Ja celuję w zachodnie marki, bo chińczyka już miałem i tam wsparcie leży. Ogólnie największy problem kupowania u