Aktywne Wpisy

Minieri +508
Lewandowski, Barcelona - Real Sociedad 2:1
Mirror: https://streamin.me/v/d2461437
#golgif #mecz #fcbarcelona #laliga #golgifpl
Mirror: https://streamin.me/v/d2461437
#golgif #mecz #fcbarcelona #laliga #golgifpl
źródło: ezgif-1347d98bf12aca
Pobierz

Partacze +121
Do Choroszczy? Do Choroszczy. Na badania? Na badania #sebcel

Muszę tydzień se odpocząć i wszystko uporządkować bo mam już ból głowy od tego wszystkiego, Kasjo na 100% uwierzył w jakieś kłamstwo tej laski, nigdy jej nie groziłem ani nikomu, ani nic. Bo po cholerę miałbym się mu narażać? Logiczne nic mniej nic więcej Po prostu ostrzegałem go przed oszustwem z jej strony bo jak na dłoni widać że ona żyje bananowym życiem. Sprawdziłem jej instagrama....i wiecie co? NO NIE UWIERZYCIE, jej poprzednie posty z ostatniego tygodnia to była w zasadzie walka o życie jak kasjusz prawie ją kopnął w d...a tak to ona non stop eksponuje siebie, zachowuje się jakby była nie wiadomo jak bogata, jest to jeden wielki cringe i aż się odechciewa na nią patrzeć. Posty z piosenkami o miłości, a pod jej fałszywym uśmiechem manipulacja naiwniakiem jakim jest kasjusz. Gdyby go naprawdę kochała, to by mnie nie niszczyła na discordzie, nie eksponowałaby siebie na malcie by mi zrobić na złość (czasy postów się zgadzają aż zbyt dokładnie) ona na 100000000000000000% go NIE KOCHA bo sabotuje jego własne znajomości, robi z ludzi którzy stają jej na drodze jego wrogów. Paskudna baba. Jak kasjusz miał jej się pozbyć po tym co mu wysłałem na maila to ta zaczęła postować piosenki o rozstaniu sugerujące że kasjusz jest głupcem itd. Sprawdziłem, przetłumaczyłem, zapisałem, następnego dnia kasjo już był mi wrogi. Poważnie wam się to klei? :DDDD
Wy widzicie co tu się dzieje? I NAPRAWDĘ, nie, ja jej to pisałem z ciekawości co zrobi, czy się podda i powie że faktycznie jest kasjuszem, czy że kończy tą grę i że chciałaby się poznać itd. itd. wiecie o co chodzi, ja się domyślałem jaka jest prawda, ale brakowało mi wyraźnych dowodów edit; musiałem podzielić skriny bo zapomniałem że mi program nie zapisuje obrazów bo jest nieopłacony xd daty się zgadzają
#famemma
źródło: dghdsaf
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora