Wpis z mikrobloga

no kurrr
Blizzarda chyba powaliło takiego gówna to dawno nie widziałem. Jak tam już nawet cinematica nie potrafią zrobić to gg. To nawet DF i TWW miały ciekawsze zapowiedzi.
#gry #worldofwarcraft
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@marv0oo: nie no to wyglądało jak z ai i jak dla mnie zero klimatu z wowa. Te elfy, a szczególnie ich twarze to masakra. To bardziej mi przypominało coś zapowiadające do elder scrolsa niż warcrafta.
  • Odpowiedz
i jak dla mnie zero klimatu z wowa.

@Maneharno: klimat WoWa po Legionie się srogo zmienił i albo ludzie to zaakceptują, albo mogą odbić od WoWa i tyle. Nic z tym za bardzo nie zrobisz, bo główny zły WoWa padł właśnie w Legionie. W BfA próbowali jeszcze utrzymać klimat, ale od SL całkowicie od tego odbili. Dragonflight to był praktycznie jak jakaś bajka Disneya
  • Odpowiedz
@Maneharno: 20 letnia gra która wygląda na 15 letnią grę w której jedynym pozytywem są cinematici nudnych sezonów już nawet nie ma dobrych cinematiców? I tak na frajerach zarobią
  • Odpowiedz
  • 0
@Maneharno: klimat WoWa po Legionie się srogo zmienił i albo ludzie to zaakceptują, albo mogą odbić od WoWa i tyle. Nic z tym za bardzo nie zrobisz, bo główny zły WoWa padł właśnie w Legionie. W BfA próbowali jeszcze utrzymać klimat, ale od SL całkowicie od tego odbili. Dragonflight to był praktycznie jak jakaś bajka Disneya

@marv0oo: Tutaj nie dość, że ten klimat i to jeszcze styl zmieniają,
  • Odpowiedz
crossu diablo z TES:online

@Maneharno: masz na myśli armory armii Arathii? (ci którzy wyszli z Sunwella) Bo widziałem, że sporo osób się tego czepiało i mam rozkminę. W WoWie praktycznie od samego początku istnieje T2 dla Paladyna które jest najpopularniejszym setem w tej grze i jest w podobnym stylu xD
  • Odpowiedz