Aktywne Wpisy

moll +62
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +83
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Blizzarda chyba powaliło takiego gówna to dawno nie widziałem. Jak tam już nawet cinematica nie potrafią zrobić to gg. To nawet DF i TWW miały ciekawsze zapowiedzi.
#gry #worldofwarcraft
@Maneharno: klimat WoWa po Legionie się srogo zmienił i albo ludzie to zaakceptują, albo mogą odbić od WoWa i tyle. Nic z tym za bardzo nie zrobisz, bo główny zły WoWa padł właśnie w Legionie. W BfA próbowali jeszcze utrzymać klimat, ale od SL całkowicie od tego odbili. Dragonflight to był praktycznie jak jakaś bajka Disneya
@marv0oo: Tutaj nie dość, że ten klimat i to jeszcze styl zmieniają,
@Maneharno: masz na myśli armory armii Arathii? (ci którzy wyszli z Sunwella) Bo widziałem, że sporo osób się tego czepiało i mam rozkminę. W WoWie praktycznie od samego początku istnieje T2 dla Paladyna które jest najpopularniejszym setem w tej grze i jest w podobnym stylu xD
@marv0oo: chlopie
źródło: bxuisz63r3kf1
Pobierz