Wpis z mikrobloga

Kobiety migrują do dużych miast z powodu tego, że tam mają więcej facetów do wyboru i okazji do skakania na inne gałęzie, i chcą się chwalić, że mieszkają w Krakowie albo w stolicy. Oczywiście, jako przeciętny facet, będziesz musiał wtedy rywalizować z masą innych facetów. Oczywiście, ktoś powie, że kobiety migrują do dużych miast, bo w małych nie ma pracy. I jest to nie do końca prawda, bo może jakiś procent kobiet faktycznie migruje po lepszą pracę na wysokich stanowiskach, ale większość kobiet wykonuje tę samą pracę, co by wykonywała w małym mieście – jako pielęgniarka, w wojsku, w policji, jako sprzedawczyni w sklepie, w galerii, fryzjerka itp.
#blackpill #przegryw #zydkrecikorba
Henson_ - Kobiety migrują do dużych miast z powodu tego, że tam mają więcej facetów d...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kobiety migrują do dużych miast z powodu tego, że tam mają więcej facetów do wyboru i okazji do skakania na inne gałęzie

@Henson_: I same sobie kopią grób. Rok temu czytałem, że przez tą wielką migrację kobiet w Krakowie jest obecnie więcej kobiet do 35 roku życia niż mężczyzn, więc fajny mają wybór, jak facetów jest mniejszość.
  • Odpowiedz
@Henson_ pytanie czy kobieta dla która zamiast patrzeć na charakter partnera stawia za pierwszy punkt czy jest z "miasta" i jak zasobny ma portfel jest dobrym materiałem na towarzyszkę życiową ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Henson_ pytanie czy my jako faceci też nie jesteśmy nieco zepsuci pod kątem naszych niektórych wymagań ¯_(ツ)_/¯. Oczywiście też nie wszyscy. Ale ogólnie media obu płciom nasrały w głowach odnośnie wymagań co do partnerów
  • Odpowiedz
@potworzak21: media społecznościowe, a zwłaszcza redpill, sprały głowę młodych mężczyzn, i mają teraz wymagania z kosmosu - tatuaże ble, te co się wyszalały ble, dziecko od innego faceta ble. Jest za mało frajerów w społeczeństwie i dlatego to wszystko runie
  • Odpowiedz
Rok temu czytałem, że przez tą wielką migrację kobiet w Krakowie jest obecnie więcej kobiet do 35 roku życia niż mężczyzn, więc fajny mają wybór, jak facetów jest mniejszość.

@SonidoStark: w Warszawie niby też (a ta przewaga i tak jest minimalna...), ale dla zywklego chłopa i tak to nic nie zmienia, Oskarki maja jeszcze wiekszy przerób, a dla zwyklego mireczka jest taka sama pustynia randkowa jak na biegunie
  • Odpowiedz