Wpis z mikrobloga

@Soothsayer stabilizacja dobra ale szczegółowość to jest zerowa i się gubi ciągle i wszystko źle
muszę mój sprawdzić pewnie jest to samo ALE NAGRYWA W 4K ROZUMIESZ TO POLAKU NAGRYWA W 4K
  • Odpowiedz
  • 0
@Soothsayer: antyrozwój. jestem totalnie zdegustowany, jak robiłem turne po kołhozie to wydawalo się, że całkiem nieźle nagrywa, ale ten las to jest jakaś tragedia aż mi się nie che wierzyć może w ustawieniach coś p----------o się
  • Odpowiedz
@Soothsayer przecież masz oczki i możesz zobaczyć jakiej wielkości to jest sensorek XD
oprócz tego totalnie normalnym jest pchanie obiektywów totalnie na siłę (Xiaomi na przykład miał oczko sensora głębi czy coś takiego i to nic nie dawało) czy cyferek (tu moja poprzednia Motorola która miała 108mpix i obiektyw makro taki za 2 centy wepchnięty na siłę oczywiście zdjęcia PRZECIĘTNE)
mój Samsung s8+ miał płaski aparat 16mpix chyba czy tam 8
  • Odpowiedz
@Soothsayer: chłopie nie chce ci psuć światopoglądu ale pierwszy film nagrany jest kiedy masz światło na blachę z dużymi cieniami a drugi na rowerze w czasie zachodu słońca kiedy masz światło mięciutkie - dlatego filmowcy nazywają to magic hour, bo to jest najlepszy moment na robienie zdjęć.
  • Odpowiedz