@Soothsayer stabilizacja dobra ale szczegółowość to jest zerowa i się gubi ciągle i wszystko źle muszę mój sprawdzić pewnie jest to samo ALE NAGRYWA W 4K ROZUMIESZ TO POLAKU NAGRYWA W 4K
@Soothsayer: antyrozwój. jestem totalnie zdegustowany, jak robiłem turne po kołhozie to wydawalo się, że całkiem nieźle nagrywa, ale ten las to jest jakaś tragedia aż mi się nie che wierzyć może w ustawieniach coś p----------o się
@Soothsayer to wystaje chyba tylko po to żeby pokazać że to poważny aparat i wystaje w tej ogromnej wyspie jest sensorek malutki oni wypychają gacie skarpetami xD
@Soothsayer przecież masz oczki i możesz zobaczyć jakiej wielkości to jest sensorek XD oprócz tego totalnie normalnym jest pchanie obiektywów totalnie na siłę (Xiaomi na przykład miał oczko sensora głębi czy coś takiego i to nic nie dawało) czy cyferek (tu moja poprzednia Motorola która miała 108mpix i obiektyw makro taki za 2 centy wepchnięty na siłę oczywiście zdjęcia PRZECIĘTNE) mój Samsung s8+ miał płaski aparat 16mpix chyba czy tam 8
@Soothsayer: chłopie nie chce ci psuć światopoglądu ale pierwszy film nagrany jest kiedy masz światło na blachę z dużymi cieniami a drugi na rowerze w czasie zachodu słońca kiedy masz światło mięciutkie - dlatego filmowcy nazywają to magic hour, bo to jest najlepszy moment na robienie zdjęć.
nie wygląda to najlepiej XD
muszę mój sprawdzić pewnie jest to samo ALE NAGRYWA W 4K ROZUMIESZ TO POLAKU NAGRYWA W 4K
w tej ogromnej wyspie jest sensorek malutki oni wypychają gacie skarpetami xD
oprócz tego totalnie normalnym jest pchanie obiektywów totalnie na siłę (Xiaomi na przykład miał oczko sensora głębi czy coś takiego i to nic nie dawało) czy cyferek (tu moja poprzednia Motorola która miała 108mpix i obiektyw makro taki za 2 centy wepchnięty na siłę oczywiście zdjęcia PRZECIĘTNE)
mój Samsung s8+ miał płaski aparat 16mpix chyba czy tam 8