Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

cocojambo210 +4
Jakie są wasze największe marzenia moi kochani?

źródło: 1000015636
Pobierzźródło: 1000015637
PobierzTak sie zdarza btw :)
1. Analiza wstępna jest na słabszym silniku niż dokładna, dlatego ich estymacja się tak różni
2. Chess.com agresywnie zachęca Cię do zakupu premium
Na twoim miejscu raczej bym sie skupil na zadaniach, na paru prostych otwarciach i nauczeniu kilku sztuczek, bo z tego co widzialem
@Bredko skurczybyki, drugi raz straciłem darmowy przegląd
@bialawitz dzięki, głos rozsądku w tej przykrej sprawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jaskol fajnie wyjasnia podstawy
https://www.youtube.com/watch?v=xGCuSvm199w
Przykladowo czesto pojawiaja sie motywy smazonej wartobki, wiec mozesz obczaic
@bialawitz: a to nie jest tak, że zależy też to od rankingu? W sensie, że dla osób z normalnym/niskim rankingiem stosunkowo proste ruchy oznacza jako genialne.