Wpis z mikrobloga

W liceum jedna dziewczyna która mieszkała klatkę dalej zrobiła ze mnie swojego betanetflixomata. Przychodziła do mnie po szkole i oglądała najnowsze seriale jakie wychodziły bo ona sama nie miała konta. Ja sobie grałem na komputerku a ona oglądała.
Jak wyszedł drugi sezon stranger things to j--------a do 2 w nocy siedziała u mnie aż zasnęła xD huopu przeszkadzała strasznie bo lubiłem być sam ale wstydziłem jej się odmówić. Potem zginęła w wypadku samochodowym i przestała przychodzić ( ͡° ʖ̯ ͡°) #przegryw
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MattCobosco nie wiem. W sumie mało gadaliśmy ale była spoko. Przychodziła czasem i razem chodziliśmy do szkoły. Wsm taka koleżanka i serio spędzałem z nią dużo czasu ale nie gadaliśmy xD chłop typu spierdox ale ona też nie była jakaś dynamiczna
  • Odpowiedz
  • 14
@teoretyk_peklunku: to taka bardziej tragiczna historia. Dla niej to pewnie był miły czas, więc dobrze, że jej na to pozwalales.

Przypomniałeś mi o kumplu z którym nie gadałem też dużo, ale czasami do siebie pisaliśmy. Chodziliśmy razem do podstawówki. W technikum poznał dziewczynę, rzucił szkole i pracował w tartaku żeby móc do niej jeździć. To była internetowa znajomość z tą laską, ale oboje chyba coś do siebie poczuli.

Mając jakieś
  • Odpowiedz