Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +152
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +29
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

synowi w rocket league coś się pomieszało. Dotąd działało to tak, że po włączeniu (gra na padzie od x one) normalnie gra się odpalała i sterowało się padem. Teraz gracz 1 jest chyba z klawiatury i myszki? a jak się odpali pada to jest tylko opcja włączenia drugiego gracza. Coś tam googlowałem ale niespecjalnie pomogło. Sprawdzałem np na steam to widzi 2 kontrolery - 1 XINPUT a drugi wlasnie ten od xboxa. Ktoś ogarnia co tu się zadziało?
#pytanie #pcmasterrace #gry
@ryceszzz: To właśnie pad.
Tak w ustawieniach programistycznych opisuje się drugi kontroler (domyślnie jest klawa+mysz o ile są) a drugi to pad nazwany xinputcontroller
Jak masz to na steam to podobno pomaga tryb big picture
źródło: image
PobierzJa bym to wywalił i dodał na nowo
Jak nie ma żadnego to wyłącz grę i połącz pada ponownie