Aktywne Wpisy

enten +436
W Polsce powinno się:
- Wprowadzić zakaz sprzedaży alkoholu na terenie całego kraju od 22-12 w południe
- Zakazać jakiejkolwiek reklamy alkoholu
- Wprowadzić zakaz eksponowania alkoholu w sklepach w jakiejkolwiek formie (np. w hipermarketach specjalne, oddzielne pomieszczenie a nie wystawka zaraz przy kasie, w sklepach typu żabka albo za małych na osobne pomieszczenie - a-----l wydawany spod lady)
#a-----l #alkoholizm
- Wprowadzić zakaz sprzedaży alkoholu na terenie całego kraju od 22-12 w południe
- Zakazać jakiejkolwiek reklamy alkoholu
- Wprowadzić zakaz eksponowania alkoholu w sklepach w jakiejkolwiek formie (np. w hipermarketach specjalne, oddzielne pomieszczenie a nie wystawka zaraz przy kasie, w sklepach typu żabka albo za małych na osobne pomieszczenie - a-----l wydawany spod lady)
#a-----l #alkoholizm
źródło: tyskie-dda-alkoholizm-trauma-międzypokoleniowa-v0-9aprfd8s0xjf1
Pobierz
A330 +106

źródło: temp_file1213772440703065097
Pobierzźródło: temp_file705237874504096079
Pobierz@DrJudym: Ja również, 1.6 16V.
@Lardor Pewnie miałeś jakąś skorupę 8V. Mi 1.6 16V palił normalnie ok 8-10l po mieście, w zależności od tego czy deptałem. A gdy założyłem LPG to + 1-2l.
Wcale nie miał takiego słabego przyśpieszenia, katalogowo 11 sek, jak na tamte czasy nie było źle. Problemem było zawieszenie, słabo trzymał się drogi, na szybkich zakrętach trochę strach. No
Komentarz usunięty przez autora
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz