@niecodziennyszczon i ci się nie dziwię. Lanos żre LPG jak i benzynę i przy tym nie ma mocy. Osobiście mam trabanta 1.1 i w życiu bym tego auta za Lanosa nie wymienił mimo iż mam samą benzynę jestem w stanie przejechać więcej niż muł lanos. Raz z kuplem jechałem Matizem trasę Kraków - Warszawa też to żre wachy że masakra nie wiem czemu te silniki Daewoo są tak paliwo żerne.
@Lardor Pewnie miałeś jakąś skorupę 8V. Mi 1.6 16V palił normalnie ok 8-10l po mieście, w zależności od tego czy deptałem. A gdy założyłem LPG to + 1-2l. Wcale nie miał takiego słabego przyśpieszenia, katalogowo 11 sek, jak na tamte czasy nie było źle. Problemem było zawieszenie, słabo trzymał się drogi, na szybkich zakrętach trochę strach. No
#mecz Odpuściłem sobie oglądanie tego spotkania bo stwierdziłem c--j mnie obchodzi 3 miejsce na mundialu a tu się okazuje, że chyba ominąłem mecz roku...
źródło: temp_file1213772440703065097
Pobierzźródło: temp_file705237874504096079
Pobierz@DrJudym: Ja również, 1.6 16V.
@Lardor Pewnie miałeś jakąś skorupę 8V. Mi 1.6 16V palił normalnie ok 8-10l po mieście, w zależności od tego czy deptałem. A gdy założyłem LPG to + 1-2l.
Wcale nie miał takiego słabego przyśpieszenia, katalogowo 11 sek, jak na tamte czasy nie było źle. Problemem było zawieszenie, słabo trzymał się drogi, na szybkich zakrętach trochę strach. No
Komentarz usunięty przez autora
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz