Aktywne Wpisy

piururo +334
Myślałem, że mnie to nie spotka, że takie rzeczy to głównie w mediach, ale jednak. Mam jedno mieszkanie, które obecnie wynajmuję (bo w przyszłości planuję tam zamieszkać) i obecni lokatorzy przestali po prostu płacić. Ojciec, matka i dziecko. Płacili przez rok, teraz rzucili oboje robotę i ch**. Przez jakiś czas gość jeszcze odpowiadał na SMSy, że on znajdzie jeszcze pracę, żeby nie przesadzać itp. i że zapłaci, a już prawie 3 miesiąc

raven4444 +23
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

źródło: temp_file1213772440703065097
Pobierzźródło: temp_file705237874504096079
Pobierz@DrJudym: Ja również, 1.6 16V.
@Lardor Pewnie miałeś jakąś skorupę 8V. Mi 1.6 16V palił normalnie ok 8-10l po mieście, w zależności od tego czy deptałem. A gdy założyłem LPG to + 1-2l.
Wcale nie miał takiego słabego przyśpieszenia, katalogowo 11 sek, jak na tamte czasy nie było źle. Problemem było zawieszenie, słabo trzymał się drogi, na szybkich zakrętach trochę strach. No
Komentarz usunięty przez autora
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz