Wpis z mikrobloga

Nie dość że nie da sie znaleźć kobiety(ja szukam już od 2013roku)

@dawiddrifter: xDDDDDD
Niemowlak pewnie też twierdzi, że nie da się czytać i pisać, a potem dorasta
z fartem
  • Odpowiedz
Faceci zamiast walczyć o swoje życie, bo już nie mają nic do stracenia oprócz swoich kajdan, to wolą być kopani po dupie przez całe życie, niedługo będzie podatek od bycia mężczyzną(bykowe) i wszyscy będą to potulnie płacić. Nie dość że nie da sie znaleźć kobiety(ja szukam już od 2013roku) to jeszcze jak frajerzy godzicie sie na mizoandryczne przepisy i z własnych podatków utrzymujcie ten matriarchalny system.

@dawiddrifter: co zatem proponujesz?
  • Odpowiedz
niedługo będzie podatek od bycia mężczyzną(bykowe) i wszyscy będą to potulnie płacić.

@dawiddrifter: nie sądzę. Nawet najgłupsi przejrzą wtedy na oczy, a w każdym razie nawet najgłupsi z grupy bezpośrednio zainteresowanej.
  • Odpowiedz
@Average-CottonWorld-Enjoyer: to nie koszt jest zbyt duży tylko zysk zbyt mały. Znamienne dla niewolników jest to, że wszystko przeliczają "czy mi się opłaca". "Co mi po wolności jak nie będę miał do garnka co włożyć". No i sobie taki kalkuluje, że jednak nie opłaca się gryźć ręki pańskiej, która karci i poniża ale jednak daje jeść. Mężczyźni są w dzisiejszym świecie absolutnymi niewolnikami. Mowi się prześmiewczo "kobieta wyzwolona" na rozpustnicę,
  • Odpowiedz
  • 1
@Fala_Magnezu: należy zrobić porządek w polityce, ale w polsce nie ma mądrych ludzi i nawet jak by ktoś chciał zrobić porządek z tym syfem, to zaraz by wyszły miliony kukoldów i loch na ulice, aby protestować.
  • Odpowiedz
@dawiddrifter: Wyjedź do kraju gdzie jest równy wiek emerytalny, nie pracuj tylko żyj z oszczędności, opcjonalnie bierz dochód minimalny podstawowy i chodź do darmowego lekarza by odebrać sobie to co płacisz w sklepie VAT. I tak jesteś semi-pasozytem, który się nie dokłada do systemu bo bierze spowrotem wszystko co daje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz