Wpis z mikrobloga

Dla śledzących https://wykop.pl/wpis/82691107/wpis kolejny etap wyjścia z #przegryw. Dzisiaj właśnie przed chwilą po kolejnej karczemnej awanturze toksycznej madki która zakończyła się przyjazdem policji na sygnale, zebrałem manele i laptopa, i z 1000zl w kieszeni wyruszyłem na ulicę. Misja numer jeden na dziś to znaleźć nocleg. Boże dopomoz #wychodzenaprosta
@SystemHalted2_0 +421
Nie wiem jak ja k----a mogłem tyle czasu siedzieć jak totalny #przegryw #neet w pokoju, bez pracy, bez życia społecznego, z madką i siostrą, bez znajomych bo ci powyjeżdzali kiedy ja siedziałem latami w pokoju, prawie nie wychodząc z domu, zamknięty w swojej bańce
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SystemHalted2_0 cope. Nagle z d--y chcesz zmienic zycie na hura. Skoro chodzisz do pierwszej roboty to za wiele nie zarobisz. Zajebiesz sie probując wiazac koniec z końcem. To na spokojnie trza stopniowo
  • Odpowiedz
  • 33
@Kref3x Dzięki, ale po 30 latach ta awantura to była kropka nad i, i dla mnie nie ma tam powrotu. Tym bardziej że chciała mi chyba już nawet zrobić niebieska kartę. Jest tak psychiczna że po robieniu z siebie ofiary, błagała mnie 10 minut żebym został, ale się nie dałem. Mam teraz milion myśli na minute
  • Odpowiedz
@DzieckoNeo1997 realnie to bardziej takie poklepywanie szkodzi. Postaw sie w opa sytuacji. Dobrze sie poklepuje z bezpiecznego komputerka. Trudniej sie wychodzi z dołka bez kasy z gowno robota gdzie prawie wszystko idzie na nocleg i zarcie. Ale kto nie tak miał nigdy nie zrozumie
  • Odpowiedz
@Kref3x: Ale czemu mówisz to do mnie, ja wiem, że jest ciężko ale kto nie miał yebniętej matki też nie zrozumie, że lepiej jest być bezdomnym i wyjadać jedzenie ze śmietnika niż z taką mieszkać. Też tak zrobiłem i nie żałuję. No i to głównie normictwo go poklepuje
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0 ja ci doradzam spokoj i dobrze wszystko przemyśleć. Bo bez dobrej pracy i ogarnięcia jest w życiu bardzo ciężko. Czasami można jeszcze mocniej sie załamać jak tyrasz od switu do nocy byle było na przeżycie a jakas sytuacja losowa się trafi. Powodzenia życzę. Ważne to byś robił to co dla ciebie najlepsze i na czym najlepiej wyjdziesz ty sam. Ludzi którzy ciężko nie mieli lepiej nie słuchać, może chcą dobrze
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0: Widziałam Twój drugi wpis, dobrze, że jest ciepło, może uda Ci się przekimać na jakiejś ławce. Ewentualnie możesz podjechać do innej miejscowości i połączyć nocleg ze spierdotripem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W sumie to bym śledził ale jak widzę wysrywy normictwa pod Twoim wpisem to mi się odechciewa. Tak czy siak powodzenia i nigdy nie słuchaj normików, oni są przeciwko Tobie i chcą Cię zrujnować
  • Odpowiedz