saggitarius_a saggitarius_a 18 godz. i 15 min temu 3 + Chłop na ten upał pojechał na basen i sobie popływał. Po wyjściu mam cudownie rozluźnione plecy, muszę tam jeździć częściej zamiast na pakiernie, polecanko ( ͡° ͜ʖ ͡°) #silownia #mikrokoksy
radoskor3 radoskor3 16 godz. i 24 min temu via Android 0 + @saggitarius_a masz rację nic tak nie rozluźnia jak basen, no chyba że a-----l.- a-----l działa zwiotczająco na mięśnie także to wcale nie jest żart, dlatego wszystkie dziadki przed śmiercią na weselu brykają jak młody bóg.
saggitarius_a saggitarius_a 16 godz. i 16 min temu via iOS 0 + @radoskor3 no chyba, że ktoś nie pije w ogóle, ja tak mam
Sportler Sportler 49 min temu via Wykop 0 + no chyba że a-----l.@radoskor3: mnie strasznie spina - jeśli wypiję, to na drugi dzień jestem cały pospinany - zwłaszcza plecy
- a-----l działa zwiotczająco na mięśnie także to wcale nie jest żart, dlatego wszystkie dziadki przed śmiercią na weselu brykają jak młody bóg.
@radoskor3: mnie strasznie spina - jeśli wypiję, to na drugi dzień jestem cały pospinany - zwłaszcza plecy