Aktywne Wpisy

maybe +87
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

natrafiłem na materiał rumuna (z bardzo zamierzchłych czasów bo jeszcze nie miał wąsa) i losow skipnąłem i natrafiłem na złoto, jak kiszak mówi że go w ogóle powinni zatrudnić w Blizzardzie, bo on ma takie pomysły że powinien tam być jakimś szefem xDDDD
https://youtu.be/K_G0YLq2HzQ?t=2570
W starych materiałach menelobijcy jest mnóstwo takich perełek.
Ze dwa tygodnie temu ktoś tu zapodał szota sprzed 6 albo 7 lat jak Kiszak mówił, że nienawidzi Dark Soulsów i dla niego te gry są za wolne.
Nie no, tu nie widze sprzecznosci. Ja osobiscie sam bojkotuje i j---e blizzarda od 2016 i niczego nie tykam, ale jakby np wypuscili faktycznie dobry remake wc3, na ktory ludzie by sie rzucili, no to nie mialbym problemu w to zagrac