Wpis z mikrobloga

#kiszak Akurat ogrywam sobie warcraft 3 reign of chaos, i miałem problem z jedną misją, i zaczałem szukać w internecie jakiejś pomocy
natrafiłem na materiał rumuna (z bardzo zamierzchłych czasów bo jeszcze nie miał wąsa) i losow skipnąłem i natrafiłem na złoto, jak kiszak mówi że go w ogóle powinni zatrudnić w Blizzardzie, bo on ma takie pomysły że powinien tam być jakimś szefem xDDDD

https://youtu.be/K_G0YLq2HzQ?t=2570
Lethar - #kiszak Akurat ogrywam sobie warcraft 3 reign of chaos, i miałem problem z j...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lethar:
W starych materiałach menelobijcy jest mnóstwo takich perełek.

Ze dwa tygodnie temu ktoś tu zapodał szota sprzed 6 albo 7 lat jak Kiszak mówił, że nienawidzi Dark Soulsów i dla niego te gry są za wolne.
  • Odpowiedz
  • 0
@Artok: mnie tylko ciekawi jak można tak żąglować podejście do firmy, bo ja już jako widz rumuna bym miał problem określić czy blizzard jest dobry czy zły, no bo z jednej strony mógłby być tam szefe, z innej strony j---ć blizzarda, z trzeciej strony fajnie jest sobie pyknąć w heartstonika i vanilla wowa - ja już naprawde sam nie wiem xD
  • Odpowiedz
@Lethar:
Nie no, tu nie widze sprzecznosci. Ja osobiscie sam bojkotuje i j---e blizzarda od 2016 i niczego nie tykam, ale jakby np wypuscili faktycznie dobry remake wc3, na ktory ludzie by sie rzucili, no to nie mialbym problemu w to zagrac
  • Odpowiedz