Wpis z mikrobloga

@pasza03: raczej jest to lekka kompromitacja prezydenta, ktory nie odpowiada za polityke zagraniczna a tylko powinien wykonywac zalecenia rządu a taki podział widoczny na cały świat raczej nie jest korzystny dla panstwa
  • Odpowiedz
  • 7
@Kermit11 już było wiadome od wczoraj kto weźmie udział w spotkaniu. Zrozum, że trump nie uznaje tuska za poważnego polityka, więc nie może dziwić brak zaproszenia.
  • Odpowiedz
@pasza03: mimo wszystko w obliczu zaistniałej, cholernie poważnej sytuacji, liczyłbym ze rzad i prezydent beda grac do jednej bramki, a nie wykorzystywali powazna sytuacje geopolityczną do wewnetrznych przepychanek.

Ta permanentna kampania wyborcza nas wykończy.
  • Odpowiedz
@recznik_z_ikei no nie będą grać do jednej bramki. Kaczor zrobi to co chcą ruskie, Tusk nie zrobi nic bo akurat tyle obecnie może. Nawrocki nawet nie ogarnia co się dzieje. Dziąsłuje te swoje gumy i ogarnia na zapleczu dile dla znajomych.

Ludzie którzy na niego głosowali są niepełnosprawni:)
  • Odpowiedz
@pasza03: raczej jest to lekka kompromitacja prezydenta, ktory nie odpowiada za polityke zagraniczna a tylko powinien wykonywac zalecenia rządu a taki podział widoczny na cały świat raczej nie jest korzystny dla panstwa

@Kermit11: czekaj, czekaj. Czy ty mi teraz wmawiasz że rząd to władza ustawodawcza, a prezydent Wykonywawcza?

Ja głupi myślałem, że rząd i Prezydent to władza wykonywawcza. Wykopków warto słuchać.

Wysłaliby premiera na zebranie głów państw xD
  • Odpowiedz