Aktywne Wpisy

Aiusteia +37

Mihajuj +229
Idę dziś na grilla i oprócz żony nie będę nikogo znał. Szanowna małżonka powiedziała że będzie tam jakiś gość co się interesuje piłką, kibic Arsenalu to będę miał o czym z nim gadać. Niby k---a o czym jak ja oglądam tylko #ekstraklasa
To tak jakby powiedziała że będę mógł pogadać z kimś o sporcie bo ogląda balet mongolski
#mecz
To tak jakby powiedziała że będę mógł pogadać z kimś o sporcie bo ogląda balet mongolski
#mecz

Hejka dostałem dwie oferty pracy, pierwsza debt and capital advisory w big4, druga to structured finance ale od strony banku. Big4 płaci jakieś 3k brutto więcej (stanowisko senior). Boję się że w big4 będzie masakryczne tempo pracy, z drugiej strony wydaje mi się, że to tam będą lepsze możliwości rozwoju. Waszym zdaniem co powinienem wybrać, macie jakieś rady?
#big4 #korposwiat #bankowosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@DeoLawson: a jakie to stawki? I nie lepiej pójść gdzieś gdzie ta stawka się stanie jak najszybciej możliwie jak najwyższa skoro w obu miejscach to po prostu wymiana czasu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
@mirko_anonim: moim zdaniem nie, ale w banku menago o 17:00 kończy pracę i zaczyna żyć a w big4 menago o 17:00 jest w połowie dnia pracy
@DeoLawson: na UoP raczej nie da rady w 99% przypadków, na B2B już tak.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord