Wpis z mikrobloga

#kpo zakazać inwestycji w żaglówki i ekspresy do kawy! Dopłaty tylko dla górników, rolników i księży!

#bekazpisu
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Trollex: nie głupi pomysł, milionerom nie są potrzebne żadne dopłaty bo mają kasy tyle że nie zdążą jej za swojego życia przejeść, są wyjęci z systemu podczas gdy Ty będziesz zapieprzał w kołchozie do emerytury bo jak nie to zdechniesz z głodu xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@NaczelnyWoody w Polsce biznes prowadzi około 3 milionów ludzi, milionerów jest około 50 000, czyli około 1,5% przedsiębiorców to milionerzy. Jeżeli ktoś chce pracować na etacie to musi też istnieć przedsiębiorca, który ten etat oferuje. (No chyba, że wszyscy będą pracowali w sektorze publicznym, ale to nierealne). Nie rozumiem tej nagonki na przedsiębiorców. Przedsiębiorczość trzeba szanować i promować. Przy jednoczesnym gnębieniu januszy biznesu i oszustów. Jedno drugiego nie wyklucza.
  • Odpowiedz
@Trolle8x rozumiem p0laczku że ogarnięcie życiowe nazywasz projekcją i zamiast odpowiedzieć konstruktywnie to zgłaszasz posty. I wy się debile dziwicie że przegraliście wybory?? Ja nie głosuję, na 36 lat życia chyba raz byłem po pijanemu bo to nie ma sensu skoro na koniec i tak decyduje lokalny układ ¯_(ツ)/¯ po wpisach widać że jesteś jakimś trolem z lewicy, dlatego nie wiem o co ci chodzi z tą obroną przygłupów którzy
  • Odpowiedz