Tak trzeba z nimi jechac, pis-owcami złośliwymi zarozumialymi prostakami. Dobrze ze choć wie ze jest glupi i o tym pisze.🤞(⌒(oo)⌒) #bekazpisu #heheszki #kpo #polityka
Tak, wina PiS-owskich w wiekszosci prxypadków urzędników ktorych na stanowiskach gdzie wydatkowano te pieniądze z KPO pozostawilo KO.🤞
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: jeśli rząd nieudaczników nie potrafi nawet kasy rozdzielić jak trzeba to nie zamierzam na nich głosować, na pis też nie, zwyczajnie nie pójde na wybory
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen powiem jako wyzywany of platformersów czlowiek krory poparł KO i miał Trzaskowskiego na płocie - KPO na branze HoReCa to totalne fiasko rządu, tego nie da sie wybronić
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: Tusk coś tam p-------ł, że go w Europie nikt nie ogra, a wychodzi na to że na krajowym podwórku go ruchają non stop. xD
A kto to “nasi”? Ja na pis nie glosuje, a w wyborach oddaje glos na kompletnie inna opcje, daleki jestem do popierania pisu. Smiac mi sie po prostu chce z tego spina, ze za wydatkowanie KPO ma odpowiadac pis, skoro w momencie wydatkowania rzadzi PO. To jest po prostu dziecinne.
Nawet gdyby faktycznie to pis zaakceptowal wczesniej wnioski na
#bekazpisu #heheszki #kpo #polityka
źródło: 20250812_191039
Pobierzhttps://wiadomosci.onet.pl/kraj/afera-wokol-kpo-maz-bylej-premier-beaty-szydlo-ocenial-wnioski/h2zkthg
https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,32169160,pis-grzmi-o-rozdawaniu-jachtow-z-kpo-a-radny-pis-ktory-doradzal.html
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: jeśli rząd nieudaczników nie potrafi nawet kasy rozdzielić jak trzeba to nie zamierzam na nich głosować, na pis też nie, zwyczajnie nie pójde na wybory
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: no ale jednak godność by wypadało zachować a nie zniżać się do poziomu rynsztoku
A kto to “nasi”? Ja na pis nie glosuje, a w wyborach oddaje glos na kompletnie inna opcje, daleki jestem do popierania pisu. Smiac mi sie po prostu chce z tego spina, ze za wydatkowanie KPO ma odpowiadac pis, skoro w momencie wydatkowania rzadzi PO. To jest po prostu dziecinne.
Nawet gdyby faktycznie to pis zaakceptowal wczesniej wnioski na