Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +446
To, co jest dla mnie najbardziej szalone w tym wszystkim, to że jeśli GTA 6 faktycznie wyjdzie w listopadzie, to przy założeniu podobnego cyklu produkcyjnego następna część, GTA 7, mogłaby pojawić się dopiero gdzieś około 2040 roku.
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
źródło: image
Pobierz
Kampinos +34
#samochody #motoryzacja
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
źródło: 000LIHFNNDWJWWXW-C461_webp
Pobierz

Ostatnio bardzo spodobał mi się zapach Afnan 9PM, więc postanowiłem go kupić. Z ciekawości zacząłem szukać opinii w internecie, by sprawdzić, co inni o nim myślą i czy również im się podoba.
Spotkałem wiele komentarzy, że ten zapach nie nadaje się na co dzień, a raczej na nocne wyjścia do klubu.
I wtedy zrodzilo się moje pytanie: dlaczego? Może mam słaby gust, ale bardzo lubię mocne i słodkie perfumy - to jedne z moich ulubionych. Gdy chodziłem do liceum, to często w zime używałem właśnie takich perfum i nikt nie miał z tym problemu, nie słyszałem negatywnych komentarzy ani nie zwracano na to szczególnej uwagi.
Czy to coś złego, jeśli będę nimi pachniał codziennie w chłodne dni? jeśli mogłoby to komuś przeszkadzać, to czym właściwie różni się codzienne używanie ich od wyjścia do klubu? W klubie są ludzie z innej planety i im nie bedzie magicznie przeszkadzać, a tym na przystanku do pracy nagle to już tak?
Czy to jest jakaś magia, że w klubie pachną, a w pracy śmierdzą?
Poważnie pytam xD
#perfumy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 9-pm___220923
PobierzRaczej chodziło o to, że zapach ma dość mocną projekcję i będzie wyraźnie wyczuwalny w tłumie wśród innych zapachów. W chłodniejsze dni może spokojnie służyć jako zapach codzienny. Unikałbym takich mocnych perfum w lato w temperaturze 30 stopni, ponieważ może zmęczyć noszącego jak i również otoczenie. Na jesień/zimę jak najbardziej