Wpis z mikrobloga

Nie ma to jak umieć dobrze gotować, mogłem przyrządzić tiktokowe śniadanko, ładne ale kiepskie, a zrobiłem przepyszny sos z warzyw z ogrodu, grzybów z własnej hodowli na masełku i kaczki ( ͡º ͜ʖ͡º) tak trzeba żyć #jedzzwykopem
#chwalesie ---> aż czuję ten zapach śmierci od tej papryczki pisząc to #pdk #chillihead
Mushy_Fyt - Nie ma to jak umieć dobrze gotować, mogłem przyrządzić tiktokowe śniadank...

źródło: temp_file1990751547799863061

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@rzepa_malino_a jest tak podane by samemu zjeść to, na co się ma ochotę, sama potrawka z kaczki i warzyw (cukinia, kabaczek, seler, papryka slodka, cebula, momidory, czosnek, marchew i jabłko) jest delikatna, podkręcona palonym masłem i odrobiną śmietany, za to dodatkiem jest mozzarella i marynowane papryki ghost chilli podane w taki sposób, że oliwa splywa na 1/3 dania więc można śmiało eksplorować danie ciesząc kubki smakowe regulując poziom ostrosci
  • Odpowiedz
  • 1
@rzepa_malino_a co jak co, ale główną rolę grają tu pomidory, to jak smakują swoje pomidory w lecie to po prostu kosmos, na kolację kroje w kostkę, dodaje tylko pieprz sól i oliwe i rwę mzarelle, są tak slodkie i aromatyczne, traktuję to jako deser, do tego chleb od kolezanki z liekarni i masło, żyć nie umierać, proszę polać tylko california rose
  • Odpowiedz
@Mushy_Fyt: co jak co, ale główną rolę grają tu pomidory, to jak smakują swoje pomidory w lecie to po prostu kosmos, na kolację kroje w kostkę, dodaje tylko pieprz sól i oliwe i rwę mzarelle, są tak slodkie i aromatyczne, traktuję to jako deser, do tego chleb od kolezanki z liekarni i masło, żyć nie umierać, proszę polać tylko california rose, do tego crossiant z bukszpanem, salatereczke z nużkami, wode
  • Odpowiedz
  • 0
@rzepa_malino_a nie ma nic trudnego w tym, żeby zrobić dobre pierwsze wrażenie i cieszyć się sobą w łóżku przez pierwszych kilka dni bawiąc się w dom, kwestia pozostaje w tym, czy dała byś radę żyć ze mną i samemu coś wnieść do naszego domu by nie był tylko miejscem gdzie się śpi i je ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@rzepa_malino_a bede się starał dać Ci się wyspać ale nic nie obiecuję, wpadam pod kołdrę jak myśliwiec bojowy i mozesz udać, że śpisz aż nie pękniesz, nawet lepiej jak dasz mi prowadzić a ja zrobię tak, że spalisz tyle kalorii i wypocisz się jak na siłowni
  • Odpowiedz