jestem tak stary że koledzy jeździli E30 i nikt tego nie uważał za klasyka tylko za śmietnik i błotnik był butem pasowany po wjechaniu w słup a polonezy kosztowały grosze i były masowo rozbijane sam osobiście lałem paliwo z kanistra do E30 ze szlugiem w ryju oczywiście
@vieniasn: a tak jeszcze dopowiem że pierwsze 3 czy 4 auta to mój stary miał właśnie ze złomu od wujasa jak ktoś oddal a jeszcze jeździły i miały OC bo nas nie było stać na fure... dopiero później sie karta troche odwróciła
@vieniasn: jestem tak stary że z koliegami jeżdziliśmy trabantem po ich polu koło domu (co prawda trabanta ogarnął ich wujek skądś za grosze, a my byliśmy gówniażerią podstawówkową ale i tak)
@vieniasn: jestem tak stary, ze jak jechalem polonezem kolegi to musialem trzymac kierownice skrecona o 90 stopni by jechac prosto i nie bylo to nic niezwyklego.
@oddalenie no i mogłeś kręcić o 30 stopni w każdą stronę i nic się działo z kołami ale nikt się jakimiś bredniami typu luzy nie przejmował przecież wiesz że masz luz to kręcisz bardziej XD
No ja po latach z ciekawosci odpaliłem po ile stoją dzisiejsze klasyki typu maluch czy stary fiat to mi łeb wykręciło. Pamietam czasy jak to latało po 250-500 zł i nikt tego juz nie chciał a tu cyk na żółtych blachach sie kolekcjonerzy tym bujają
@Soothsayer kumpel kiedyś za studenta przegapił ostatni autobus do powiatowego na święta. Wszedł na lokalna stronę z ogłoszeniami, wycyganił kaszla za dwie stówk,i a potem go jeszcze z zyskiem, w powiatowym, gówniarzom do rozjebki sprzedał xD
@vieniasn: jestem tak stary że pamiętam premierę Iphona i kolejkę ludzi do pomacania wystawionego w salonie ery, tak stary że do pociągu wsiadałem przez okno a jelcze jeździły z otwartymi drzwiami w zimie, pamiętam neostradę i pamiętam pierwszy supermarket w mieście - Hipernową
sam osobiście lałem paliwo z kanistra do E30 ze szlugiem w ryju oczywiście
źródło: temp_file8760223203768813575
Pobierz(co prawda trabanta ogarnął ich wujek skądś za grosze, a my byliśmy gówniażerią podstawówkową ale i tak)