Aktywne Wpisy

CrispySabcia +28
#slubodpierwszegowejrzenia
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
źródło: 1000066444
Pobierz
0total_eclipse0 +24
#hotelparadise Nic nie było dla mnie ważniejsze w tamtym momencie, tylko zdrowie taty, dlatego poszłam do programu w TV, chlałam na umór, kombinowałam,byłam fałszywa i wszystkich denerwowałam( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file7582196271433026553
Pobierz

jeśli finalna wersja będzie tak wyglądać jak beta, to nie wróżę nic dobrego.
źródło: images
PobierzStudio DICE było kiedyś prekursorem w takich grach, już dawno zagubili swoją tożsamość i zaczęli kopiować rozwiązania z innych gier, bo chcą wreszcie mieć swojego WARZONE
@csth97: OP jest upośledzony.
Trzymam za BF6 kciuki, bo chciałbym, żeby Activision sobie głupi ryj rozwaliło, ale wszystko wskazuje na to, że tak się nie stanie i po pół roku zobaczymy na steamcharts, że dzienny peak nie przekracza 10k graczy. Chyba, że faktycznie tryb BR wprowadzi coś co spowoduje, że ludzie porzucą Warzone¯_(ツ)_/¯
No chyba nie grałeś w poprzednie części bo to zupełnie co innego.