Wpis z mikrobloga

Koniec pierwszego weekendu open beta BF6, Totalnie tego nie czuję, małe mapy, przeciwnicy zlewają się z otoczeniem, ikonki naszej drużyny są średnio widoczne i z daleka nie wiadomo czy to nasz, czy to wróg, jakieś poświaty rozsiane po mapie typu czerwona krawędź punktów, czy jakiś zielony okrąg, granaty wyglądają jak wyrzucona czerwona piłeczka, często jest tak że grając modele trzęsą się jak galareta, Kair jest niegrywalny bo ludzie wchodzą na dachy budynków, każda klasa ma te same bronie, grafika i model zniszczeń są okropne. Daje temu pol roku i padnie xd
Grane na #ps5
#battlefield #xbox #pcmasterrace
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Veillo jak Ci przeciwnicy się zlewają z otoczeniem, to polecam okulary założyć. Wroga masz bez oznaczenia, swoich masz zawsze podświetlonych na niebiesko. Klasy mają te same bronie tylko dlatego, że jest to beta. Model zniszczeń nareszcie ma jakieś budynki, które się rozwalają. Jeszcze oznaczasz pcmasterrace, a grasz na konsoli, to się dziwisz, że masz rozmyte XD
  • Odpowiedz
@Veillo co mnie obchodzą opinie innych graczy? Ja mówię o swoim doświadczeniu z grą XD
Ja czułem się jakbym znowu w 3 albo 4 grał i myślę, że gra ma ogromny potencjał na zdetronizowanie chociażby coda, który jest beznadziejny. MW 2019 był dobrym zwiastunem, a teraz biega jakaś nicki mintaj i butthead po mapie jak w Fortnite XD
@OjciecMateusz to rozumiem
  • Odpowiedz
@Azurusek: Górska mapa d------a, czuć klimat taki typowy wojenny bo dzieje sie mlyn. Tutaj samloty lataja, tutaj czolg n------a, tutaj działa n--------a... miód malina. Jeszcze druga najlepsza mapa to ta z autobusami na srodku, ta taka piaskowa.. tez ma fajny klimat.
  • Odpowiedz
@Veillo: Grałem wczoraj na PS5 i grało mi się super. Przeciwników bez problemu odróżniałem od swoich i jak odpaliłem to chyba ze dwie godziny nie mogłem się oderwać. Nie kupię, bo nie jestem targetem gier multi, ale gdyby był tam rewelacyjny singiel, to bym rozważył.
  • Odpowiedz
@Smartek: Hmm jak będzie darmowa to będę grał za free (: W sumie nie wiem czy będzie, ale jak będzie to pewnie taka zrobiona na siłę, żeby wystarczyła na 4-6 godzin.
  • Odpowiedz