Aktywne Wpisy

damianooo8 +220
#trzecieoko #wypadki
Chłop myślał że jak ma stare BMW X5 to może tirowi na czołówkę wyjeżdżać. Akcja z wczoraj z Rosji. Zginęła cała rodzina.
Chłop myślał że jak ma stare BMW X5 to może tirowi na czołówkę wyjeżdżać. Akcja z wczoraj z Rosji. Zginęła cała rodzina.

trebeter +57

Tak się zastanawiam czy jest jakieś naukowe wytłumaczenie czemu ktoś celowo psuje sobie życie i kieruje się na dno. Chodzi o przypadek bez jakiś uzależnień i innych trudności życiowych.
Bo ja mogłem mieć bananowe życie, starzy mnóstwo kasy mieli, a ja nie korzystałem z tego, a wręcz gardziłem ich wystawnym życiem, ich wycieczkami po świecie co było dla mnie zmorą za dzieciaka. Ale mało tego. Podobne zachowania przejawiałem w szkole, celowe obniżanie sobie ocen na zasadzie "umiem, ale nie napiszę". Tu to chociaż tłumaczyłem sobie to tym, aby rodzice za wiele ode mnie nie wymagali i nie naciskali na studia. A idąc dalej np. psucie sobie celowo relacji. Byłem w kilku związkach. Wszystkie prędzej czy później psułem np. wymyślając swojej kobiecie, że ją zdradziłem. A jak już z ostatnią doszło do ślubu i do dziecka, to kręciłem jej tak absurdalne dramy, że aż byłem pełen podziwu, że to wytrzymuje. Musiałem więc ją rzucić, nazwać ja i bachora problemem i po prostu uciec. Rodzice teraz płacą alimenty, a mnie wgl chyba zcancelowali ze swojego życia.
Mogłem mieć wszystko, a siedzę w wieku prawie 40 lat w wynajmowanym pokoju ze studenciakami przez ścianę, pracując za najniższą w jakimś powiatowym na magazynie, mając wyższe wykształcenie. I czuje chorą satysfakcję z tego, że tak się to potoczyło.
#chwalesie #zwiazki #przemyslenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: idż na terapię, to się owiesz. ale nie na pierwsze sesji, ani nawet na dziesiątej.
myślę, że w domu jednak się mogło dziać coś ciężkie dla cb jak byłeś dzieckiem - może presja, może brak bliskość? a może upadłes z łóżeczka
@FlinstonQ: No tak, ja przez swoją głupią głowę. Czuję po prostu satysfakcję jak zrobię coś zupełnie nielogicznego, takiego, że aż komuś opada szczęka i nie może uwierzyć w to.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Jestem pewny, że teraz jakbym zadzwonił to matka by mnie z otwartymi ramionami przyjęła. Ale nie chce. Jakoś mi tak dobrze, w tej abstrakcji jaką stworzyłem. I to ja ucinałem z nimi kontakt, a nie oni ze mną.
W pracy celowo mogąc dostać dodatek do wczasów nie brał go, choć to tylko wymaga złożenia 1 dokumentu. Płacił innym współpracownikom, żeby robili jego zadania.
Doprowadzał swoje związki do kryzysów i rozpadów, tylko po to by wkurzać swoją dziewczynę.