Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1780
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +318
źródło: 1000005415
Pobierz

Będziecie ciężko pracować na oszustów, a jak wam się noga podwinie to was zniszczą, a inni dalej będą kraść.
Afera z KPO zmieniła bardzo dużo w podejściu do życia w moim przypadku, jest mi zwyczajnie przykro, że żyje w takim kraju.
Rządzący kłamią w oczy bez zająknięcia, szense na rozwój kraju są rozpieprzane, banki nas jawnie okradają, podatki zabijają klasę średnią, dzietność szoruje po dnie, naprawdę nie ma co zbierać po tym kraju.
Daliśmy się wciągnąć w wojnę PO-PIS gdzie obie partie wygrywają, a my na nich robimy.
Ciężko uczciwie pracuje, a inni dostają moje pieniądze za darmo, jestem okradany.
#afera #kpo
Dobrze że w innych krajach to wcale nie rozwala się pieniędzy na głupoty xD
Co tu nieuczciwego xd złamali prawo?
@tellet: To zależy, jak ktoś chce cię docisnąć to może, zwłaszcza jak jest upierdliwy. Natomiast tak już art podałem wyżej a dokładnie art 231 i 296 kk. Właśnie czytam, że Sasin zgłosił za KPO Tuska do prokuratury z tych artykułów więc wielkie umysły myślą podobnie. Choć pewnie to ktoś mu pisał.
@bury256: właściwie to zakończyłbym cały wpis na tym