Wpis z mikrobloga

Dwa lata temu Złożyłem do pup o 2500zl na szkolenie i dostałem odmowę, rok temu do ZUS o zakup sprzętu ochrony do prac w pobliżu napięcia. Zawsze odmowa. Gdzie ja żyję. #kpo
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChamskoCytuje: Dawaj źródło tych danych, albo przestań głupio szczerzyć kły i rozsiewać fejki.

Skąd urzędnik miałby wiedzieć, na kogo głosował wnioskodawca z P---------a Dolnego z drugiego końca województwa? Masz niezły bałagan na strychu, typie.
  • Odpowiedz
z fanatykami partyjnymi szkoda gadać, naszczali by ci na łeb i byś się cieszył że deszcz ciepły

@ChamskoCytuje: to samo mogę powiedzieć o tobie. I jeszcze to, że kłamiesz. Oraz to, że jesteś na tyle głupi, że myślisz, że urzędnik wie, na kogo głosował jakiś random z miejscowości na drugim końcu województwa. nara
  • Odpowiedz
A to ci pciemborcy co to dostali są wszyscy z jakiejś partii?

@niecodziennyszczon: No, jak się spojrzy na nazwiska to są blisko władzy. Najbliżej oczywiście rodzina tego sentora PO, ale generalnie większość z nich tak. To nie są przypadkowi ludzie z super pomysłami, tylko zamożne osoby ze znajomościami. Najgorzej w RARR gdzie są najgorsze kontrowersje.
  • Odpowiedz