Aktywne Wpisy

bugzer +60
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

lubaxd +132
Nic mnie tak nie irytuje jak p0lacka mentalność idę dzisiaj do lekarza po l4 z powodu grypy i już sie zaczyna
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"

@ChamskoCytuje: XD No to gratulacje
Skąd urzędnik miałby wiedzieć, na kogo głosował wnioskodawca z P---------a Dolnego z drugiego końca województwa? Masz niezły bałagan na strychu, typie.
@ChamskoCytuje: to samo mogę powiedzieć o tobie. I jeszcze to, że kłamiesz. Oraz to, że jesteś na tyle głupi, że myślisz, że urzędnik wie, na kogo głosował jakiś random z miejscowości na drugim końcu województwa. nara
@niecodziennyszczon: No, jak się spojrzy na nazwiska to są blisko władzy. Najbliżej oczywiście rodzina tego sentora PO, ale generalnie większość z nich tak. To nie są przypadkowi ludzie z super pomysłami, tylko zamożne osoby ze znajomościami. Najgorzej w RARR gdzie są najgorsze kontrowersje.
@djtartini1: ARR-y wojewódzkie są pod kontrolą samorządu województwa. Na Podkarpaciu która partia rządzi?