Wpis z mikrobloga

Dać buffa 8% na patch 11.2 żeby tydzień później go zlikwidować i dać boomkinowi, debile k---a. Nie powinienem też już tak się pocić z tym pvp. Buff spoils of war dający 40% więcej honoru z pvp zniknął se, a mi wystarczy marne 2.1k na feralu żeby kupić sobie parenaście tmogów, a nie od dziś wiadomo, że na topowych mmrach jest wintrading gdzie kolejkują się healer+dps z healer+dps i dwie osoby lamią przez co jest pewna przegrana. W PvE ja pociłem rowa na początku nowego sezonu co tydzień robiłem 8 delvów tier 8 na 4 postaciach, a teraz nie widzę sensu, skoro gear z horrific wizji jest lepszy od mojego wygrindowanego 650ilvl na altach, bo ma aż 668ilvl, a w następnym patchu już nowy dodatek, to już w ogóle wszystko zostanie zamienione na zielone itemki od questgiverów, nawet gear z obecnego mythic raidu, Nie będę tego robił dla tmogów, w dupie mam 24 punkty completion score za tmogi z delvów, no szanujmy się. Ta gra robi wszystko by w nią nie grać, to jest niesamowite. #worldofwarcraft #wow
Cechini_Mistrz - Dać buffa 8% na patch 11.2 żeby tydzień później go zlikwidować i dać...

źródło: obraz

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach