Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +99
Ja pierdziu jak gen Z już tak mocno wejdzie w rynek pracy to z 90% januszexów upadnie xD
WSTĘP
Wbijam se do salonu obejrzeć nowe chińskie auto. Tak, mam taki dziwny f----z, że interesuję się chińskimi autami i nawet biorę je pod uwagę przy zakupie. No i wita mnie recepcjonistka, potem gdzieś znika i zostaję sam w salonie razem z innymi klientami. Jakiś gostek siedzi i ewidentnie czeka na odbiór auta, ktoś ogląda nowego
WSTĘP
Wbijam se do salonu obejrzeć nowe chińskie auto. Tak, mam taki dziwny f----z, że interesuję się chińskimi autami i nawet biorę je pod uwagę przy zakupie. No i wita mnie recepcjonistka, potem gdzieś znika i zostaję sam w salonie razem z innymi klientami. Jakiś gostek siedzi i ewidentnie czeka na odbiór auta, ktoś ogląda nowego
źródło: IMG_5860
Pobierz
mirko_anonim +11
✨️ Czy brak wiedzy ogólnej w związku to norma? Ⓘ
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .
Pytanie do #niebieskiepaski w #zwiazki
Od roku jestem w związku z dziewczyną. Oboje mamy okolo 27 lat, oboje zwykla korpo praca w duzym miescie w obszarze finanse/IT. Szczerze mówiąc to jest to mój pierwszy długi związek i wcześniejsze znajomości z dziewczynami nie dochodziły do takiego etapu więc nie jestem w stanie ocenić czy to normalne wśród #rozowepaski .

Ale błazenada która się dodatkowo wylała, zakrawa o pomstę do FSM, łącznie z dotacją na serwowanie pół porcji w pierogarni, 80k cebulionów. Polaków to trzeba batożyć, bo "załatwiłem z pracy" kombinatoryka przeciwko własnym pieniądzom bo nazywają się publiczne, to nasz sport narodowy od czasów komuny. Profilaktyczny w------l od urzędnika i obowiązkowa kontrola 3 pokoleń wstecz raz do roku, powinny być wpisane w konstytucję.
Dziękuję za uwagę.
#kpo
Tak, medialne stały się rzeczy najbardziej jaskrawe jak jachty czy ten słynny katamaran, albo pomoc dla chwilówek, ale ja sam klikając po okolicy znalazłem kilka przypadków gdzie widać było, że wniosek Janusza jest naciągany w c--j, więc to nie jest tak, że ktoś musiał godzinami filtrować tę bazę, żeby coś znaleźć. Tam jest tego