Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +473
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Szymon_w_Sieci +31
System kaucyjny to nie fanaberia – to normalność.
Działa od lat w Niemczech, Skandynawii i krajach bałtyckich. Efekty?
✔️ Czystsze ulice
✔️ Wyższy poziom recyklingu
✔️ Nowe impulsy dla gospodarki
Najgłupszy
Działa od lat w Niemczech, Skandynawii i krajach bałtyckich. Efekty?
✔️ Czystsze ulice
✔️ Wyższy poziom recyklingu
✔️ Nowe impulsy dla gospodarki
Najgłupszy
źródło: Pełne doniosłeś To puste też dasz radę
Pobierz

#polska #stanowski #kanalzero #afera #kpo #januszebiznesu
źródło: Untitled
PobierzJa też mogę zerwać umowę leasingową, bo żona mi uświadomiła, że nowe Porsze to idiotyczny pomysł?
@zobq: Okej, zgadzam się co do odpowiedzialności urzędniczej. Ale jest jeszcze coś takiego jak poczucie przyzwoitości, jakaś moralność. Jak na ulicy znajdujesz portfel z grubą kasą, to też go przywłaszczysz jeśli masz pewność że nikt nie zobaczy? Czy
@aei9077: Państwo stawia wymagania co do dotacji. Skoro pasuję do tych wymagań to czemu nie mogę w nich wystartować? Mam teraz jako zwykły szczurek zastanawiać się czy ta moja dotacja w strategii rozwoju kraju jest moralnym pomysłem czy nie? To chyba
1) są konkretne kryteria do przyznania dofinansowania, które są przestrzegane
2) nie ma żadnych kryteriów i każdy, kto składał wniosek dostał dofinansowanie
3) nikt nie sprawdzał wniosków i czy spełniają one odpowiednie kryteria, by otrzymać dofinansowanie
We wszystkich 3 opcjach problem leży po drugiej stronie.
Tak jak ciebie ktoś okradnie, to winna jest policja bo nie zapobiegła. Złodziej? Nie, nie, zostawcie złodzieja. XD
Co tu się o------a na tym portalu? XD
@gryyyn: Wyłudzam bo działam zgodnie z wymaganiami stawianymi mi przez państwo? xD
Proponuję tak - wyślę ci 5000zł, ale jeśli za parę miesięcy moja żona się dowie i uzna, że źle zrobiłem, to wszyscy będą cię wyzywali od złodzieja. Fajna
@aei9077: moralnosc? Zobacz kto rzadzi w tym kraju, oni w zeznaniach majatkowych maja problem napisac faktyczne wartosci. Zalozmy ze zarabiam 30k i spelniam wymogi na branie 800+,mam zie zastanawiac czy to moralne wziac ta kase?