@obywatel_panstwa_idiotow: Nikt nie odejdzie bo baza uzytkowników jest spora, mniejsza na dz ale zbiornik ma przewagę jaka jest jednorazowa opłata i już mozna korzystać, wysyłać wiadomości itp. Na wszystkich innych za to sie placi.
Ogólnie zbiornik jest portalem zrobionym na kolanie i nikt w niego nie inwestuje.
Jest tam więcej absurdów np. mając z dziewczyna oddzielne konta singiel i singielka nie możemy dodać zdjęć i filmów ze sobą bo jak
@obywatel_panstwa_idiotow: Nie wiedziałem, że tak to działa. Czyli lepiej się nie odzywać wcale na forum, bo komuś się może nie spodobać wpis albo po prostu mnie nie lubi i zorganizuje bana.
@H_Moody nieprawda! Powstał chociażby SassyWorld, gdzie nie masz problemów typu Pay to write a jest pełna weryfikacja i spokój od kloniarzy. #zbiornik zdechnie przez brak administracji. Mamy na nim konto ponad 1x lat i obserwujemy ten upadek i wzrost portali typu Sassy. Ale skoro administracja tak chce to niech umierają. Ludzie zawsze znajdą alternatywę.
@H_Moody chociażby powstajacy SassyWorld. Nowość na rynku polskim, stworzony przez ludzi ze środowiska, znający problemy zbiornika i beznadziejność administracji. Ludzie Ci biorą udział w imprezach hotelowych, znani środowisku, a portal ma być wolny od stulejarzy i fałszywych kont. Coś w zamian za weryfikację :-) Na tą chwilę mało znany bo powstał z miesiąc temu, ale tworzony od ponad roku, uwzględniając wszystkie zgłaszane problemy na imprezach. Wkrótce może wyprzeć zbiornik, oczywiście wśród
Ogólnie zbiornik jest portalem zrobionym na kolanie i nikt w niego nie inwestuje.
Jest tam więcej absurdów np. mając z dziewczyna oddzielne konta singiel i singielka nie możemy dodać zdjęć i filmów ze sobą bo jak
Czyli lepiej się nie odzywać wcale na forum, bo komuś się może nie spodobać wpis albo po prostu mnie nie lubi i zorganizuje bana.
Ale skoro administracja tak chce to niech umierają. Ludzie zawsze znajdą alternatywę.
Ludzie Ci biorą udział w imprezach hotelowych, znani środowisku, a portal ma być wolny od stulejarzy i fałszywych kont. Coś w zamian za weryfikację :-)
Na tą chwilę mało znany bo powstał z miesiąc temu, ale tworzony od ponad roku, uwzględniając wszystkie zgłaszane problemy na imprezach.
Wkrótce może wyprzeć zbiornik, oczywiście wśród