Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Artok: śmieszny komentarz w kontekście tego że Mateuszek z bezdomnego sobie jaja robił i szydził z niego :) ale ten widz też by tak zrobił ! Wiadomo już jakiego pokroju są Ci ludzie. Ha Tfu nie pozdrawiam was ludologiczny odpadzie społeczny
  • Odpowiedz
@Artok: No tak, bo przecież sprzedanie komuś lepy i popchnięcie go to nie jest pobicie tudzież naruszenie nietykalności cielesnej xD Generalnie ten komentarz pokazał tylko i wyłącznie, że osoba go pisząca po prostu to patologia zwykła nie różnica się niczym od przysłowiowego zwykłego osiedlowego najgorszego sebixa.
  • Odpowiedz
@xXxV4r3l5ExXx: Jeśli już mam się z czymś zgodzić to ostatnie zdanie tego komentarza jest naprawdę bardzo prawdziwe. Stara prawda jest taka, że jeśli ktoś jest w stanie nastukać komuś to nie zachowuje się absolutnie w ten sposób, a tak to się zachowują jakieś szkolne koguciki gówniarze.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: tru, sam trenuje muay thai kilka lat i wiem po sobie i innych uczeszczajacych tam, ze sporty walki ucza pokory i pewnej oglady, zachowania kiszaka nie maja z tym nic wspolnego a deklaracje internetowych przeszczepow nie maja zadnego pokrycia w rzeczywistosci
@UlaniecPopapraniec ja bym z kolei w takiej sytuacji podszedl do typa zapytal czy ma swiadomosc tego co o--------a oraz zeby ta czapke podniosl i oddal, dopiero jakby
  • Odpowiedz
@xXxV4r3l5ExXx: No i super, Ja natomiast jakby ktoś naruszył moją nietykalność w moment bym reagował a nie pytał. Idąc twoim tokiem rozumowania jak ktoś podejdzie i napluje ci w twarz ale zaraz przeprosi to jest to w porządku. Każdy jest inny i reaguje inaczej, mnie życie nauczyło by nie dać sobie wejść na głowę innym ale samemu też nie jestem kompletnie konfliktowy. Podobnie w pracy widziałem jak ci co dają
  • Odpowiedz
No i super, Ja natomiast jakby ktoś naruszył moją nietykalność w moment bym reagował a nie pytał. Idąc twoim tokiem rozumowania jak ktoś podejdzie i napluje ci w twarz ale zaraz przeprosi to jest to w porządku.

@UlaniecPopapraniec: Tutaj trzeba również wyraźnie zaznaczyć, że jest znacząca różnica między napluciem komuś w twarz co dla normalnych ludzi jest patologia oraz bardzo skrajnym przypadkiem a różnica między ciągłym napinaniem się i gadaniem
  • Odpowiedz