Aktywne Wpisy

MLeko29 +612
KINDER NIESPODZIANKA OPENING
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
źródło: 1000066853
Pobierz
jestemtunew +573
Rozpoczynamy sezon zimowy. #motoryzacja #wroclaw
źródło: temp_file515388918697229631
Pobierz

One totalnie nie czują sytuacji na drodze, brak im wyobraźni przestrzennej i nawet nie dostrzegają, że na podporządkowanej stoi kierowca próbujący włączyć się do ruchu albo że ktoś jadący przed nią chciałby zmienić pas i miło byłoby go wpuścić.
Mają totalnie zafiksowany wzrok na wąskiej przestrzeni przed sobą, nie bez powodu siedzą takie spięte
źródło: stw
Pobierz@Henson_: mnie wnerwia, że jak jadę lewym (bo wyprzedzam tych na prawym) i widzę że systematycznie, acz powoli dojeżdża do mnie w lusterku auto, to chowam się na prawy w lukę żeby ten szybciej jadący mógł sobie i mnie łyknąć zanim ja dojadę do kolejnego którego wyprzedzam i jechać dalej. Ale
@stevenhunter: bo wiesz tam się czeka jak jest pas wolny to się wjeżdża ¯\(ツ)/¯
@stevenhunter: Niestety podzielam to przypuszczenie. Zawsze mrugam jadącym z naprzeciwka bez świateł i jeśli jest to kobieta, to jeszcze NIGDY żadna nie włączyła świateł. Myślę, że one sobie wyobrażają, że jestem
@ciotkazameryki: i taksówkarzy xD
Kobiety są od grania w telefon, stłuczek na parkingu i machania łapami, bo one z dziećmi jadą
ogolnie baby za kolkiem sa malo dynamiczne, nieuprzejme i samolubne. Nie oznacza, to ze wszystkie. Niestety jak patrzysz „co za ciul tak jedzie” to jest to baba albo stary dziad xd
Ona w ogóle nie widziała tego w swojej wyobraźni, że zrobi komuś pod górkę. Zero wyobraźni.