Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: To nie jest tak, że kobiety są chamskie za kierownicą i celowo Cię nie wpuszczają.
One totalnie nie czują sytuacji na drodze, brak im wyobraźni przestrzennej i nawet nie dostrzegają, że na podporządkowanej stoi kierowca próbujący włączyć się do ruchu albo że ktoś jadący przed nią chciałby zmienić pas i miło byłoby go wpuścić.
Mają totalnie zafiksowany wzrok na wąskiej przestrzeni przed sobą, nie bez powodu siedzą takie spięte
stevenhunter - @Henson_: To nie jest tak, że kobiety są chamskie za kierownicą i celo...

źródło: stw

Pobierz
  • Odpowiedz
Zawsze jak jade samochodem i ktos mnie puszcza to jest to mezczyzna jescze nigdy nie puscila mnie kobieta xd

@Henson_: mnie wnerwia, że jak jadę lewym (bo wyprzedzam tych na prawym) i widzę że systematycznie, acz powoli dojeżdża do mnie w lusterku auto, to chowam się na prawy w lukę żeby ten szybciej jadący mógł sobie i mnie łyknąć zanim ja dojadę do kolejnego którego wyprzedzam i jechać dalej. Ale
  • Odpowiedz
One totalnie nie czują sytuacji na drodze, brak im wyobraźni przestrzennej i nawet nie dostrzegają, że na podporządkowanej stoi kierowca próbujący włączyć się do ruchu albo że ktoś jadący przed nią chciałby zmienić pas i miło byłoby go wpuścić.

@stevenhunter: Niestety podzielam to przypuszczenie. Zawsze mrugam jadącym z naprzeciwka bez świateł i jeśli jest to kobieta, to jeszcze NIGDY żadna nie włączyła świateł. Myślę, że one sobie wyobrażają, że jestem
  • Odpowiedz
@Henson_: U mnie na osiedlu jest taka wąska droga, że żeby minąć się w przeciwnych kierunkach zawsze jeden kierowca musi ustąpić i zjechać na pobocze. Pierwszy fakt: kobiety nigdy nie ustępują w takiej sytuacji. Drugi fakt: jak się mija dwóch chłopów i jeden ustąpi to w 90% przypadków drugi chłop mu machnie w podziękowaniu. Jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby kobieta podziękowała.
  • Odpowiedz
@Henson_: sporo w tym prawdy, raz jednej wyslalam buziaka za, ze mnie wpuscila z nadzieja, ze bedzie to robic czesciej:p
ogolnie baby za kolkiem sa malo dynamiczne, nieuprzejme i samolubne. Nie oznacza, to ze wszystkie. Niestety jak patrzysz „co za ciul tak jedzie” to jest to baba albo stary dziad xd
  • Odpowiedz
@Henson_: dziś sobie jadę, 3 pasy + jeden rozbiegowy sie zaczyna i jedzie nim jakiś kurier. Więc ja na środkowy, żeby mu zrobić margines. Za mną babą, której się śpieszy. Co robi? Oczywiście zaczyna mnie wyprzedzać z prawej, blokuje kuriera, który już w połowie zmienił pas.
Ona w ogóle nie widziała tego w swojej wyobraźni, że zrobi komuś pod górkę. Zero wyobraźni.
  • Odpowiedz