Wpis z mikrobloga

Odkąd mam pracę zdalną, używam tak mało perfum, że aż mi szkoda takiej pięknej kolekcji
Niestety/na szczęście pewnie mnie niedługo wypiehdolą, bo trochę nie ogarniam, a w dodatki szefem jest Irlandczyk a ich angielski to jest inna orbita
#perfumy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Irciu: ja od lat siedzę na zdalnej i mam tak samo - nie mam kiedy zużywać perfum XD. Przez pewien czas ratowała sytuacje własna firma jako dodatek do etatu, bo trzeba było pojechać tu czy tam, ale i to się skończyło bo za dużo czasu poświęcałem na pracę :)
  • Odpowiedz
@Irciu: A to ja mam przeciwnie. Jak chodzę do biura w tygodniu, to się trochę ograniczam, żeby nie wyjść w czymś kontrowersyjnym. A na zdalnym, psikam się kadzidlakami i śmierdzącymi oudami i jest w pyte ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jan-kowalski2023 moja ostatnia praca to właśnie automotive, zakupy, Śląsk. Ale jest kryzys jakis przynajmniej tutaj i mnie odprawili bo redukcja etatu i od lipca jestem wolny. Więc aktualnie szukam, jestem wdzięczny za każdą rekomendacje czy coś. Możesz mi napisać na priv nazwę firmy to mogę wysłać CV kto wie.
  • Odpowiedz