Aktywne Wpisy

r5678 +652
Mam nadzieje, że gość dostanie jeszcze odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu psychicznym że musiał wyrwać jakiegoś chwasta.
#kryminalne #s---------a #bron #policja #obronakonieczna
#kryminalne #s---------a #bron #policja #obronakonieczna
źródło: Screenshot 2026-04-11 at 16-45-49 #BystrzycaKłodzka - Search _ X
Pobierz

yourgrandma +429
No niestety, ale chyba miarka się przebrała...
Naprawdę myślałem, że prowadzenie sobie głupiego tagu na uboczu obok różnych afer trwających w międzyczasie na tym portalu i bycie cicho pozwoli na swobodną organizację konkursów na piosenki, jednak i mnie nie ominęło "wszechwidzące oko". Spytacie się o co w ogóle chodzi. Chętnie napisałbym, ale pic rel, a chcę, żeby ten post miał charakter informacyjny i nie został usunięty.
Także w tym momencie tag #wykopoweprzeboje
Naprawdę myślałem, że prowadzenie sobie głupiego tagu na uboczu obok różnych afer trwających w międzyczasie na tym portalu i bycie cicho pozwoli na swobodną organizację konkursów na piosenki, jednak i mnie nie ominęło "wszechwidzące oko". Spytacie się o co w ogóle chodzi. Chętnie napisałbym, ale pic rel, a chcę, żeby ten post miał charakter informacyjny i nie został usunięty.
Także w tym momencie tag #wykopoweprzeboje
źródło: sdsdsdasas
Pobierz![Pod koniec kwietnia będziemy mogli obserwować KOMETĘ C/2025 R3 [EN, 3 min]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b2730405dc7661d60a51cfbe1f9bbef57b5197f23f427528135a161e9f4c3951,q80.jpg)

Dzień piąty, Rzeszów- Stalowa Wola.
Trochę lżejszy dzień, bez żadnych podjazdów. Prosta i przyjemna trasa. Nogi Nadal bolały po etapie górskim dzień wcześniej, ale nie było to nic strasznego.
Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Stalowa Wola. Infrastruktura rowerowera na najwyższym poziomie. Jednolita sieć dróg, zero teleportów, inne miasta mogłyby się uczyć.
#rowerowyrownik #rower #menmikimenspierdotrip #spierdotrip
Skrypt | Statystyki
źródło: 1000029174
Pobierz