Piękny to był czas w ostatnich miesiącach na wykopie. Silniki pracowały na maksymalnych obrotach xd aż w dniu ogłoszenia wyborów pewne konta musiały zostać skasowane - z tej propagandy chyba aż doszło do zatarcia xd
24/7 jaki to Nawrocki zły haha Oczywiście ani jeden powód dlaczego Trzaskowski dobry - poza tym, że walczył z rekinami i umi francuski..
Potem Giertych kazał silnikom nawalać w memcena bo ponoć Nawrocki miał się nie podnieść xd dzień później 10 wpisów w gorących na mikro o memcenie hahahaha
Wybory - Nawrocki dzięki Bogu wygrał. Jestem szczęśliwy, że się do tego przyczyniłem:)))
Potem wyparcie ... na przykład @Sin- stwierdził, że Trzaskowski miał trudne zadanie w wygraniu wyborów bo Nawrocki mu przeszkadzał (błyskotliwa analiza).
Później sin napisał, że wybór prezydenta nie jest ważny bo ważny jest Szłapka jako rzecznik rządu xd. Demagog - ino otworzy gębę to wszystko na czerwono haha
Teraz sin jest podjarany Żurkiem - bo ponoć... z tego co sin pisze - Bodnar to agent PiSu xd
Uwielbiam obserwować wasze wycie, sprawia mi to radość ;))
A łatwo nie było. Momentami było smutno. Nie jest tajemnicą, że moderacja ze stecka na czele wspierała tę machinę propagandy... Za krytykę Hołowni na pogrzebie leciały permy. Za deklaracje głosowania na Nawrockiego bany... za pisanie o polnordzie i Giertychu również;)
Dawać świadectwo normalności i prwdzie było tutaj trudno. No ale jest sukces - ja się cieszę - a wy możecie rozpocząć nowe odliczanie. Jeszcze tylko 1826 dni do końca kadencji Nawrockiego buhahahaha
@grzanka6608: Ja ogólnie to byłem kiedyś w sklepie i była tam taka starsza kobieta, która kupiła sobie maliny drożej niż na stoisku które stało około 50 metrów od tego sklepu.
Tak tak xd każdy kto nie popiera pogromcy rekinów to szmatecki.
Jak tam? Zadowolony jesteś z dyrektora instytutu Pileckiego? Co zorganizował za moje pieniądze warsztaty z tego co Polska powinna zwrócić Niemcom za II WS
Coś pięknego. Ale najlepsze, że świat serwuje takie dania w duecie. Nie dość, że tego skowytu wspaniale się słucha to jeszcze nie udało się tym zaprzańcom przejąć Najjaśniejszej. 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ @grzanka6608:
@grzanka6608: Przecież tylko wczoraj było kilka wrzut, w tym jedna z podsumowaniem. Tak to w praktyce cisza od wyborów i zaraz znowu się uspokoi do czasu jak kibol da d--y w jakiejś banalnej sprawie i tak w kółko do końca kadencji, jak z każdym prezydentem. Beka ze spolaryzowanych gojów, że się tak tym emocjonują.
Piękny to był czas w ostatnich miesiącach na wykopie. Silniki pracowały na maksymalnych obrotach xd aż w dniu ogłoszenia wyborów pewne konta musiały zostać skasowane - z tej propagandy chyba aż doszło do zatarcia xd
24/7 jaki to Nawrocki zły haha
Oczywiście ani jeden powód dlaczego Trzaskowski dobry - poza tym, że walczył z rekinami i umi francuski..
Potem Giertych kazał silnikom nawalać w memcena bo ponoć Nawrocki miał się nie podnieść xd dzień później 10 wpisów w gorących na mikro o memcenie hahahaha
Wybory - Nawrocki dzięki Bogu wygrał. Jestem szczęśliwy, że się do tego przyczyniłem:)))
Potem wyparcie ... na przykład @Sin- stwierdził, że Trzaskowski miał trudne zadanie w wygraniu wyborów bo Nawrocki mu przeszkadzał (błyskotliwa analiza).
Później sin napisał, że wybór prezydenta nie jest ważny bo ważny jest Szłapka jako rzecznik rządu xd. Demagog - ino otworzy gębę to wszystko na czerwono haha
Teraz sin jest podjarany Żurkiem - bo ponoć... z tego co sin pisze - Bodnar to agent PiSu xd
Uwielbiam obserwować wasze wycie, sprawia mi to radość ;))
A łatwo nie było. Momentami było smutno. Nie jest tajemnicą, że moderacja ze stecka na czele wspierała tę machinę propagandy...
Za krytykę Hołowni na pogrzebie leciały permy. Za deklaracje głosowania na Nawrockiego bany... za pisanie o polnordzie i Giertychu również;)
Dawać świadectwo normalności i prwdzie było tutaj trudno. No ale jest sukces - ja się cieszę - a wy możecie rozpocząć nowe odliczanie. Jeszcze tylko 1826 dni do końca kadencji Nawrockiego buhahahaha
źródło: temp_file1017891895953674152
PobierzWyj głośniej xd
Świętuję. Nawrocki prezydentem!!!!!!!!!
Może i będzie chujnia jak wcześniej, ale będzie to chociaż stabilna chujnia.
źródło: IMG_6845
PobierzDobra nowina. Nawrocki prezydentem!!!!!! Eurokołchoźnik a w wolnych chwilach pogromca rekinów przegrał ahahahahahaha
źródło: IMG_4813
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Tak tak xd każdy kto nie popiera pogromcy rekinów to szmatecki.
Jak tam? Zadowolony jesteś z dyrektora instytutu Pileckiego? Co zorganizował za moje pieniądze warsztaty z tego co Polska powinna zwrócić Niemcom za II WS
@grzanka6608:
@eduardo-garcia: mocno o pisie.
to ci co sfałszowali rudemu wybory? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@salo91:
@salo91:
źródło: obraz
Pobierz@grzanka6608: XD
Komentarz usunięty przez moderatora