Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +60
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz
Wrrronika +14
Czy jeśli mój paczkobiorca nie chce odebrać paczki mimo, że jest już w paczkomacie od kilku godzin to zmaczy, że umarł?
#wykopaka
#wykopaka

hej ekipa, czy ktoś z was robił test mikroflory jelitowej? trochę to kosztuje i chciałem podpytac gdzie robiliście, czy info po takim teście było dla was wartościowe, czy wprowadziliście na podstawie jego wyniku jakies zmiany np w diecie i polepszyło się u was itp itd
#zdrowie #medycyna #jelita
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Ogólnie sama dysbioza to na tyle złożona sprawa, że flora bakteryjna będzie inna u kogoś na keto, inna u wegetarianina, jeszcze inna u kogoś kto nie jje produktów mlecznych.
Np człowiek na keto zapewne dostanie raport takiego badania, że ma dysbiozę jelitową, bo brak jakichś tam korzystnych bakterii, mimo to, że jelita będą pracowały prawidłowo i nie będzie żadnych objawów.
Najlepiej zacząć od badań krwi, wypisać objawy, znaleźć sensownego lekarza, przy gorszych objawach gastroskopia i kolonoskopia wiadomo.
Z czym dokładnie masz problemy?
https://www.youtube.com/watch?v=LGaZDSDobmY
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi