Wpis z mikrobloga

To jest p------e. W ciągu ostatniego pół roku mam cały czas pasmo a--------------a jesli chodzi o finanse. Dosłownie fart za fartem. Ciągle mi coś wychodzi, aż nie wierzę, ze to sie dzieje na prawdę.

Nawet ludzie z otoczenia mówią, ze nie można mieć aż tak k---------o farta. To już chyba max jak sie tylko da.

I wiecie co? Wiecie co jest chore w tym wszystkim?

Dalej nie stać mnie na mieszkanie w dużym mieście z dziewczyną bez kredytu. Ten kraj to jakieś piekło na ziemi.

Moja sytuacja świadczy o tym jak skrajnie napompowany i przewartościowany jest ten rynek nieruchomości w Polsce.

#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #koalicjadeweloperska
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bulbulator12345: To nie są ziarna prawdy tylko to wszystko co pisałem to jest ok 100 procent prawdy.

Nigdy tu nie ściemniałem i nie bajkopisarzylem jesli chodzi o moją sytuację finansową to zawsze podawałem prawdę. Jak ktoś nie wierzy to trudno.

Tak jest i ja serio mam juz dość tego co sie dzieje na tym rynku mieszkań w Polsce i jakie ruchanie młodych Polaków.

Mnie to serio emocjonalnie wydrenowało i zniszczyło
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista: A niby dlaczego miałoby Cię być stać w młodym wieku na mieszkanie w top5 bez kredytu, co? Skoro twierdzisz, że mieszkania over 10k/m2 są overpriced to czemu nie kupisz domku na zadupiu za 5k/m2 i nie żyjesz spokojnie bez kredytu?
  • Odpowiedz