Aktywne Wpisy

karolina-oska +129
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
Antiax +100
Każdy kto szkaluje Karolinę to naprawdę ma takie same oczekiwania od kobiet jak Roland, czyli dziewczyna ma wyglądać, nie przeszkadzać i być miła.
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie

Miałem Questa 3 po premierze, był spoko.
Oba finalnie sprzedałem rok temu. Głównie przez kilka przeprowadzek, brak miejsca i czasu - to ostatnie się zmieniło i zastanawiam się nad powrotem do VR.
Mam też całkiem spoko piec (4090) który ogarniał PCVR.
Jakie gogle teraz mają teraz najlepszy stosunek cena/jakość?
Działo się coś przez ten rok w świecie VR'u, jakieś fajne produkcje, ficzery czy nic się nie dzieje?
#pcmasterrace #vr #quest3 #quest2 #wirtualnarzeczywistosc
@Average-CottonWorld-Enjoyer: ograłem co się dało. Jestem za to ciekaw czy w rok cokolwiek rynek się posunął do przodu, bo jak mam kolejną setkę godzin nabić w beat saber to już nie warto moim zdaniem, a kompletnie nie śledzę jak to się rozwija.
@innovi: teraz jest jakiś Quest 3S, o połowę tańszy, podobna rozdzielczość, ale ma inne soczewki
Więc tu byś musiał zdecydować, co wolisz. Ja skupiłem używanego quest3 za 1500, używanego q3s kupi się za 1000zł.
Więc zależy od Ciebie, czy warto kupić dopłacić.
@Atreyu: Nie ma różnicy na QUEŚĆIE, bo on nie ma display portu i nawet po kablu ma bitrate 20 razy mniejszy chyba to kiedyś liczyłem, a poza tym dekompresja to zawsze opóźnienie niezależnie jak szybkie by nie było połączenie bezprzewodowe.
Na tym polega Twój dylemat jakie gogle kupić. Jest to pewien kompromis. Ja nie widziałem
@Average-CottonWorld-Enjoyer: to samo się mówi o bezprzewodowych padach, a od lat nie miałem nic po kablu w rękach.
W wypadku dynamicznych gier, takich jak beat saber odpalanych bezpośrednio na googlach vs na PC (z dedykowanym pod VR routerem, wpiętym po eth do komputera) nie czujesz różnicy w opóźnieniu. Ja nie czułem.
Potwierdzam, śmigam w iRacing, przy połączeniu Link było opóźnienie. Virtual Desktop + osobny router i nie ma żadnego problemu, żadnego wyczuwalnego opóźnienia, a jednak w simracingu to być albo nie być
@Atreyu: Pad przesyła w kilka milisekund porcje danych zupełnie innego rzędu wielkości, bo pewnie jakieś bajty w kilka milisekund. Nieskompresowane wideo wymaga kosmicznej przepustowości nie prześlesz tego ani przez wifi ani przez usb.
4k to 8294400 razy 90 na sekundę razy 30 bitów to 22,4Gb/s
To znaczy, że kompresujesz to 20 krotnie po
@Average-CottonWorld-Enjoyer: coś więc czuję, że tak jak pisałem wyżej - nie miałeś dedykowanego pod VR routera, połączonego po WiFi 5Ghz tylko z goglami, a z PC po kablu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bo jak się wpiąłem w router od dostawcy, który miał pasmo zawalone innymi sprzętami i do PC był podłączony bezprzewodowo, to wtedy było zgodnie z tym
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Atreyu: Q3 chyba już obsługuje 6GHz? To już lepiej sobie chyba kupić właśnie coś z wifi7 i tym pasmem bo jednak kanał 320MHz a 160MHz to jest różnica przy przepustowości kolosalna. Pytanie tylko jakie te radia są w goglach i czy to ogarną, bo AP z wifi 7 to już standard.
Też potwierdzam, osobny router tylko pod VR i nic nie czuć żeby jakieś opóźnienia były.