Aktywne Wpisy

#jedzenie71 #wroclaw
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
Nie cała gastronomia zamieniła się w patologię.
Miałem ostatnio okazję zjeść jeden z najlepszych kebabów w moim źyciu. Z karkówki. Teoretycznie pół kilowy, realnie znacznie cięższy. W mięciutkiej bułce z sezamem, a nie takiej przeciętnej z selgrosa czy hambexu.
Był na tyle duży, że dla odmiany musiałem sobie pomagać sztućcami - sama gęba nie wystarczyła.
Był na tyle duży, że nie dałem rady zjeść go w całości, co rzadko mi
źródło: IMG_20250809_185743__01
Pobierz
Badmadafakaa +3
źródło: temp_file6511498004547315211
Pobierz




źródło: b167084af14d72f6cebe848b019fe647a4963e5c
PobierzTo wyżej wygląda jak te potrawy od gościa który żarł koguta z solą xD
I co jeszcze? Moze teraz z tak prostego dania bedziecie robic wojenki jak o carbonarre?
Zreszta ten miod do makaranonu z truskawkami to brzmi
Danie z fotki przypomina smutne lata 90 i szkolną stołówkę.
Ps. Miodu dodajesz symboliczną kroplę, zwłaszcza jeśli truskawki są kwaskowate. Pozdro
Nie ten makaron.
To nie truskawki z jogurtem tylko jogurt truskawkowy to zupełnie co innego.
Smuteczek...