Aktywne Wpisy

Stebat +36

FejsFak +46
Ciekawe czy w tym obsranym kraju kiedyś się coś zmieni i od października do kwietnia nie będzie śmierdzieć powietrze? #stepujacybudowlaniec #smog #polska #europa #czystepowietrze
źródło: Screenshot_20251002_222015
Pobierz

źródło: temp_file6683864459424704885
Pobierz@InnyWymiar90: nic nie przebije tego, który zgotował mi morawiecki przez 8 lat.
Głosować wałem na Tuska, bo wiedziałem że nic nie będzie spełniał. Zawiódł mnie z babciowym tylko.
A to ciekawe, rzuć jakiś przykład, bo ja przez 2lata nie zauważyłam różnicy
Dla mnie to spora różnica.
@InnyWymiar90: Polakom to naprawdę wszystko można wmówić xD
Kto wątpi w to, że za parę lat polacy sami zaczną domagać się wyjścia z unii jest co najmniej ignorantem
Dzisiaj się urodziłeś? (*^ω^)
Ja nie jestem po żadnej stronie, pisiorem już jestem w oczach
Przypominam, że wam wmówiono, że staniemy się drugą Grecją w okresie, w którym rozwijaliśmy się najlepiej w Europie, bo żaden ośmiogwiadkowiec nie ma pojęcia co to są wskaźniki makroekonomiczne xD A umieszczenie w gronie wyżej Mazurka pokazuje jedynie jak tandetne techniki manipulacji pozostało wam stosować.
@dsad-sda:
źródło: 1000009657
PobierzPowiedzonko nietrafione. Pokaż mi przechwałki peowców. Nawet nie potrafili przed wyborami pochwalić się tym co zdołali zrobić a rzecznika dopiero po nich powołali. Za to pisiorstwo na odwrót, 8 lat demolowania kraju, bałaganu i zajebistej inflacji przekazywało ciemnej masie jako wspaniałe sukcesy ich rządów, a tłukom za 500 plus jak widać można każdy kit wcisnąć
A za 800plus jeszcze więcej
Czyli idąc tym tokiem myślenia, to lewak jak mu plują w mordę, to łapie ślinę w locie i cichutko siedzi w kąciku?
I nie jak znowu będzie wymiana rudy/kaczkor to nie będę zadowolona