@mirko_anonim: Trochę na pewno jest przereklamowany, jak się widzi ludzi na ulicy czy w rodzinie to też modeli nie ma na ogół. Największy przegryw to jak jesteś piwniczakiem i po prostu nie nawiązujesz relacji, nie wychodzisz z domu, wtedy nawet możesz nieźle wyglądać a jest lipa, w necie czy to na grupkach jakichś etc. to widziałem pełno takich gości, pie...lili że mają 30 lat i nigdy nawet kobiety nie mieli
@mirko_anonim: mialem dokladnie tak samo... wspolne spedzanie czasu bo bardzo sie polubilismy, przyjazn a potem zwiazek...i tak trwa do dzis wiele juz lat
@Polishdoomer02: Znam dwóch takich gości których wygląd jest naprawdę spoko, ale u jednego lub drugiego, bieda, traumy, zrobiły zapiwniczonych samotników
@mirko_anonim jak mi się ktoś nie podoba to z nim nie będę choćby skały srały, a w dzieciństwie miałem taką relację która przerodziła się w przyjaźń (pani mnie posadziła z dziewczyną za karę) ale żadnego związku, nie podobałem się jej
@mirko_anonim: wygląd jest najważniejszy, ale charakter również ma znaczenie. Chad bojący się ludzi i nie wychodzący z piwnicy nikogo nie pozna. To, że ludzie się do siebie przyzwyczajają to jedno, ale ładnym ludziom relacje budować jest dużo łatwiej, bo inni ludzie chcą przebywać z atrakcyjnymi ludzmi, a kobiety do atrakcyjnych samców czują większe pożądanie. A, że średnio wyglądający ludzie łączą się w pary to logiczne, dla większości samic chadów nie
źródło: IMG_20250206_230531
Pobierz