Aktywne Wpisy

Krupier +102
W Szczecinie zamontowano na drodze rowerowej coś w rodzaju progów zwalniających. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że zamontowano je w miejscu, w którym rowerzyści mają pierwszeństwo. XD
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
źródło: 2025-11-15_176323686310
Pobierz
Co byście doradzili.
-Kupić małe mieszkanie w Krakowie (ok.30m²). Mam w Krakowie kilku znajomych i niedaleko rodzinę.
-Kupić średnie mieszkanie na Śląsku (+50m²). W Katowicach albo innym mieście. Nie znam tam nikogo. Na Śląsku jest więcej firm w mojej branży i lepsze stawki.
#nieruchomosci #krakow #katowice #slask
-Kupić małe mieszkanie w Krakowie (ok.30m²). Mam w Krakowie kilku znajomych i niedaleko rodzinę.
-Kupić średnie mieszkanie na Śląsku (+50m²). W Katowicach albo innym mieście. Nie znam tam nikogo. Na Śląsku jest więcej firm w mojej branży i lepsze stawki.
#nieruchomosci #krakow #katowice #slask
Co byście wybrali?
- Kraków 21.3% (182)
- Śląsk 78.7% (673)

Niestety, Dreame ma fatalne wsparcie techniczne i jest sporo opinii o szybkich awariach w tych urządzeniach. Xiaomi tak samo - sporo info o problemach z pobieraniem wody i ogólnych problemach ze zbierającym się szlamem etc.
Obecnie posiadam roombe j7+. Jestem zadowolony ze wsparcia technicznego oraz modułowej budowy tych urządzeń, gdzie w zasadzie wszystko mogę wymienić sam. Niestety roomba ma duże problemy z nawigacją, dojeżdżaniem we wskazane miejsce i często przechodzi w tryb offline co już mocno mnie męczy. Chce zmian.
Co możecie polecić w budżecie ok. 4000 zł.
Dodam, że mam zwierzaki, nie mam dywanów (tylko płytki i panele). I chętnie rozważę opcję z kopiowaniem. Byleby robót nie zalewał paneli toną wody.
#irobot #dreame #xiaomi #kiciochpyta #roborock