Wpis z mikrobloga

Chuopy, widzicie że kombajn jedzie z na przeciwka? Nie róbcie jaj, bądźcie dobrymi ludźmi i zjedźcie z drogi na pobocze. Takim 40 letnim bizonem, to kupa czasu żeby ściągnąć i przypiąć, w tym czasie można dojechać już na inne pole. Nie bądźcie jak te wszystkie ą ę anetki z korpo czy cuckoldy co by od razu wzywały policję.

Widzisz kombajn? Bądź człowiekiem i ustąp. Dziękuję z góry

Zaraz pewnie jakiś mądry inaczej oski wyskoczy, że rolnicy blokowali im miasta. Tak, rolnicy co mają ciągniki po pól miliona robiący dla zachodnich holdingów rolniczych, a nie dziadki co mają starego bizona xD

#przegryw #rolnictwo
SotrazX - Chuopy, widzicie że kombajn jedzie z na przeciwka? Nie róbcie jaj, bądźcie ...

źródło: 192446_r0_940

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SotrazX ludzie nie rozumieją że czasami nie ma sensu rozpinać całego hedera jak masz do przejechania 700m po drodze do drugiego pola. No ale żyjemy w czasach gdzie frajerzy piszą donos do sądu bo ktoś stanął jednym kołem na chodniku po stłuczce
  • Odpowiedz
@SotrazX @MazurskiSmak @apeee

A mnie to osobiście g---o obchodzi czy się rolnikowi chce czy nie, ma się stosować do polskich przepisów i tyle w temacie. To samo dotyczy brudzenia drogi ziemią z pół i gówien krowich na drogach. Pora żeby te bydło się ucywilizowało trochę.
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak

@SotrazX ludzie nie rozumieją że czasami nie ma sensu rozpinać całego hedera jak masz do przejechania 700m po drodze do drugiego pola.

C--j mnie to obchodzi ¯\(ツ)/¯ Stwarza to zagrożenie zwłaszcza z takim dziadkiem co już niewiele widzi. Za dużo ludzi zginęło od hederow, a to że j---ć ich za te protesty to już tylko wisienka na torcie
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak:

ludzie nie rozumieją że czasami nie ma sensu rozpinać całego hedera jak masz do przejechania 700m po drodze do drugiego pola. No ale żyjemy w czasach gdzie frajerzy piszą donos do sądu bo ktoś stanął jednym kołem na chodniku po stłuczce

Ludzie nie rozumieją, że czasem nie ma sensu zakładać działalności i włączać kasy filskalnej jak masz kilka sprzedaży dziennie. No ale żyjemy w czasach gdzie frajerzy piszą donos
  • Odpowiedz
Tak, rolnicy co mają ciągniki po pól miliona robiący dla zachodnich holdingów rolniczych, a nie dziadki co mają starego bizona xD

@SotrazX: Dziś już nie ma biednych rolników, tacy już dawno zbankrutowali. Na protestach byli głównie ci średni.

Ale do rzeczy, te protesty nie były złe. To była jedyna metoda na dotarcie do polityków, inaczej po prostu się nie da. Ja i tak uważam że powini blokować dłużej.
  • Odpowiedz
@SotrazX: Prawie zginałem gdy o włos nie miałbym czołówki ze starym bizonem z jedną lampą na środku w nocy. Prawie na ten boczny kolec się nadziałem. W ostatniej sekundzie wjechałem w pole. Wiec nie ważne czy 10 metrów czy 10 km, to tak jakby pisać że jak najebus ma przejechać 200m to ok.. nie, potencjalny morderca i tyle.
  • Odpowiedz