Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
kwmd +40
#systemkaucyjny to są jakieś jaja, że @MKiS_GOV_PL i my Polacy będziemy zasilać portfele głównie jakichś Duńczyków, którzy są beneficjentami rzeczywistymi spółki Polski System Kaucyjny S.A... Brawo.
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
#systemkaucyjny #butelki #ekologia #kaucja #lidl #smieci
źródło: G2NB-ifW0AAunm6
Pobierz

Widzisz kombajn? Bądź człowiekiem i ustąp. Dziękuję z góry
Zaraz pewnie jakiś mądry inaczej oski wyskoczy, że rolnicy blokowali im miasta. Tak, rolnicy co mają ciągniki po pól miliona robiący dla zachodnich holdingów rolniczych, a nie dziadki co mają starego bizona xD
#przegryw #rolnictwo
źródło: 192446_r0_940
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A mnie to osobiście g---o obchodzi czy się rolnikowi chce czy nie, ma się stosować do polskich przepisów i tyle w temacie. To samo dotyczy brudzenia drogi ziemią z pół i gówien krowich na drogach. Pora żeby te bydło się ucywilizowało trochę.
źródło: image
Pobierz@SotrazX: Widzę kombajn, to blokuję drogę i dzwonię na bagiety. Tępić rolasów zawsze i wszędzie - to moje powołanie!
C--j mnie to obchodzi ¯\(ツ)/¯ Stwarza to zagrożenie zwłaszcza z takim dziadkiem co już niewiele widzi. Za dużo ludzi zginęło od hederow, a to że j---ć ich za te protesty to już tylko wisienka na torcie
Ludzie nie rozumieją, że czasem nie ma sensu zakładać działalności i włączać kasy filskalnej jak masz kilka sprzedaży dziennie. No ale żyjemy w czasach gdzie frajerzy piszą donos
Okradanie fiskusa to nie tylko przyjemność ale i dobry uczynek
@SotrazX: Dziś już nie ma biednych rolników, tacy już dawno zbankrutowali. Na protestach byli głównie ci średni.
Ale do rzeczy, te protesty nie były złe. To była jedyna metoda na dotarcie do polityków, inaczej po prostu się nie da. Ja i tak uważam że powini blokować dłużej.