Wpis z mikrobloga

@dzbanzyciowy: Nie przedłużyli mi umowy, którą miałem co chyba 3 miesiące przedłużaną, to była umowa zlecenie. Po praktykach studenckich mnie przyjęli, bo dobrze mnie ocenili, starałem sie. W 2016 od razu na start miałem chyba 26zł/h netto, co wtedy było git, a z każdą nową umową troche więcej. No ale zacząłem brać benzo, potem sie uzależniłem, ale kontrolowam bardzo małe dawki przed pracą, żeby nie być odludkiem i żeby normalnie
  • Odpowiedz
@peoplearestrange: Rozwinąć trochę to, czym sie zajmowałem w poprzedniej pracy, dodać sekcje umiejetnosci techniczne(c++(podstawy), HTML (też podstawy), postgresql(dobra znajomość), java(dobra znajomosc)), umiejętności miekkie, pozostałe: prawo jazdy kat B. Dodać zatrudnienie w firme zajmującej się montażem monitoringu i alarmów i chyba w-----ć glovo i uber eats, bo troche przypał, nie? Wysłać ci na priva moje CV?
  • Odpowiedz
@Horrorystyczny_Demon_Pagona Z miesiąc czasu. Musisz uzbierać wszystkie papiery i dać lekarzowi, razem z wydrukowanym wnioskiem do wypełnienia przez niego. Jak wypełni jest ważny miesiąc czasu. Złóż go jak najszybciej z kopią reszty dokumentacji. Ważne by kopia była "potwierdzona", czyli z pieczęcią szpitalną. Jak nie chcesz latać po szpitalach gdzie byłeś, to daj oryginały ale to zawsze ryzyko, że je stracisz. Następnie czekasz na termin z pzon/wzon- zależy czy mieszkasz w wojewódzkim
  • Odpowiedz