mirko_anonim mirko_anonim 01.08.2025, 11:10:53 0 + ✨️ Czy podróbki AirTag działają z aplikacją Find My? ⒾNa ali są podróbki air taga za 10 - 20 złCzy da się zainstalować tą apke find my bez iphona?albo zrobić cokolwiek innego? #ios #iphone #android #airtag〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: mkarweta👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projektPokaż spoiler źródło: fVeQgJkFSibQRGw8DaQg7B Pobierz
RozwiewamyTajemnice RozwiewamyTajemnice 01.08.2025, 12:52:22 via Wykop 0 + @mirko_anonim: U mnie działa. Tzn. nie podróbki, ale inny producent za 10 pln. Tzn. Może rok podziała sądząc po zużyciu baterii
mirko_anonim mirko_anonim 02.08.2025, 15:03:46 via mirko.proBOT 0 + ✨️ Autor wpisu (OP): Dobrze, że działa, ale moje pytanie dotyczyło czegoś innego @RozwiewamyTajemniceTen pierwszy pogrubiony tekst na samej górze pochodzi od AI = to nie ja go napisałem.@digitallord usuń to proszę, bo jak sam widzisz, źle zinterpretował kontekst mojego pytania, przez co mirek też nie doPokaż całość
Na ali są podróbki air taga za 10 - 20 zł
Czy da się zainstalować tą apke find my bez iphona?
albo zrobić cokolwiek innego?
#ios #iphone #android #airtag
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: fVeQgJkFSibQRGw8DaQg7B
PobierzTen pierwszy pogrubiony tekst na samej górze pochodzi od AI = to nie ja go napisałem.
@digitallord usuń to proszę, bo jak sam widzisz, źle zinterpretował kontekst mojego pytania, przez co mirek też nie do